Picklebal
Image default
Particuliere dienstverlening

Profiteer van de voordelen van Meindl schoenen

Voor jouw nieuwe wandelschoenen die perfect aansluiten bij jouw voeten ga je naar In der Maur Beterlopenwinkel. Hier vind je een ruim assortiment met schoenen van onder andere Meindl. Alles wandelschoenen zijn opgedeeld in de categorieën A, A/B en B, van vlakke ondergrond tot aan steilere paden. De profielzolen van de Meindl schoenen zorgen ervoor dat je niet uitglijdt. Kies tussen een Gore-Tex of lederen binnenvoering, net wat je het fijnst vindt lopen. De schoenen met Gore-Tex zijn 100% waterdicht, waardoor je voeten droog blijven als je op modderige paden loopt. Ga je op vakantie? Dan is de Meindl Capri sandaal een heerlijk alternatief voor je wandelschoenen!

Weinig tijd? Bestel nieuwe Meindl schoenen in de webshop van de specialist

Een actieve wandelvakantie kan niet starten zonder de juiste schoenen. Uiteraard moeten deze ook perfect aansluiten op jouw voeten. Om te voorkomen dat je uren spendeert aan het afstruinen van winkels, bestel je de schoenen van bijvoorbeeld Meindl eenvoudig via de webshop van In der Maur Beterlopenwinkel. Binnen 2 tot 4 werkdagen heb je de schoenen al binnen. Probeer de schoenen goed uit in huis, loop er bijvoorbeeld een paar keer goed de trap mee op en af. Door de specifieke bewegingen van je voeten weet je zeker of de pasvorm aansluit. Meindl schoenen hoeven niet ingelopen te worden, dus je bent meteen klaar om op pad te gaan!

De Meindl schoenen zijn prijswinnend en dat is niet voor niks

Als je zoekt naar een goed schoenenmerk van hoge kwaliteit om uren op te wandelen, dan kies je voor de schoenen van Meindl. Zowel professionele als recreatieve wandelaars zweren bij dit merk. Daarnaast is het merk Meindl diverse keren bekroond door outdoor magazines. Mede hierdoor zijn meerdere modellen, zoals de MFS Vakuum, Aruba GTX en Light Hiker uitgegroeid tot ware klassiekers. Waar je deze prijswinnende klassiekers koopt? Bij de specialist, zoals In der Maur Beterlopenwinkel. Hier worden de Meindl schoenen ambachtelijk bij je opgemeten, zodat je verzekerd bent van een perfecte en fijne pasvorm. Met de schoenen van Meindl voor heren en dames haal je altijd een stukje klasse in huis.