Picklebal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijf gespecialiseerd in maquettebouw

Corduwener Maquettes is een bedrijf dat gespecialiseerd is in maquettebouw. Dit bedrijf is een flexibel maquettebouwbedrijf dat de maquettebouw voor locaties en opdrachtgevers door heel Nederland realiseert. Doordat dit bedrijf zich niet op één stijlsoort focust, zijn zij in staat om vele projecten aan te nemen, voor vele verschillende locaties en opdrachtgevers. Dit bedrijf voorziet u van een deskundig advies en luisteren naar uw specifieke wensen. Dit, zodat zij het beste resultaat voor u kunnen realiseren. De adviezen die zij over de maquettebouw uitbrengen, zijn altijd gericht tegen de laagste kosten, met als doel een kwalitatief hoogstaande maquette.

Verschillende soorten maquettebouw

U kunt voor verschillende soorten maquettebouw bij dit bedrijf terecht. Denkt u bijvoorbeeld aan maquettes voor de woningbouw, maquettes voor stedenbouw, maquettes voor utiliteitsbouw en interieurmaquettes. Bij interieurmaquettes worden alle details tot in de puntjes weergegeven. Zo is bijvoorbeeld de zithoek, de eetkamer, de badkamer en de slaapkamer nauwkeurig terug te zien op de maquette. Ook in het meubilair en op de mensfiguurtjes zijn de details goed terug te zien. Daarnaast is het meubilair ook nog eens in kleur weergegeven. Wanneer u besluit voor bijvoorbeeld een interieurmaquette te gaan, dan wordt deze standaard voorzien van transparant glas. Op deze manier kunnen zij een hyperrealistische stofuitdrukking toepassen.

Maquettes met kleurrijke details

Naast de interieur maquettes, zijn ook op andere maquettes, zoals maquettes voor de woningbouw, de details goed te zien. Daarnaast wordt ook bij deze maquettes kleur toegepast op de details en op de mensfiguurtjes. Ook deze soort maquettes worden voorzien van transparant glas, om op deze manier hyperrealistische stofuitdrukkingen toe te kunnen passen. Op deze manier wordt het interieur, inclusief de eethoek, woonkamer en bijvoorbeeld de badkamer goed zichtbaar. Wanneer dit bedrijf voor u aan de slag gaat met het maken van een maquette voor de woningbouw, dan zorgen zij ervoor dat u een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt, tegen een lage prijs. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

https://corduwener-maquettes.nl/