Picklebal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Klantenservicetelefoon, snel en gemakkelijk!

Sta je op het punt Zalando te bellen maar kun je nergens het telefoonnummer vinden? Wees gerust, Klantenservicetelefoon helpt je nu direct. Via 0900-1840 wordt je direct in contact gebracht met de klantenservice. Handig om te weten is trouwens dat je Zalando dagelijks kunt volgen via diverse sociale media. In ieder geval is de brand actief op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook. Je hoeft dus niets te missen als je fan bent.

Naast het telefoonnummer van Zalando kun je bij ons terecht voor gegevens van andere webwinkels waaronder Esprit en Otto. Maar er is meer! Klantenservicetelefoon.nl is ook het adres voor de rechtstreekse nummers van telefoon- en internetproviders, energieleveranciers en zorgverzekeraars. Een en ander staat overzichtelijk online, maar ook wij zijn telefonisch bereikbaar. We hebben een gemakkelijk nummer dat je zeker zult onthouden: 1840. 

Snel in contact met de klantenservice van modeketen Esprit

Op zoek naar het nummer van de Klantenservice Esprit? Wij brengen je direct met ze in contact via 1840. De welkomstwoorden die je te horen krijgt, zijn kort en krachtig: “Hallo en welkom bij Esprit”. Je kunt iedere maandag tot en met zaterdag bellen. Dat kan van 08.00 uur tot 22.00 uur. Er is een keuzemenu.

De twee opties waar je uit kunt kiezen, zijn: vragen over de online shop en vragen over Esprit friends. De website van dit label is een handige plek om informatie te zoeken. Denk dan bijvoorbeeld aan hoe je een artikel retour kunt zenden, wat de leveringsvoorwaarden zijn en of er ook Esprit waardebonnen bestaan. Tot slot nog enkele weetjes over dit merk. Er wordt zakengedaan vanuit twee hoofdvestigingen. Een in het Duitse Ratingen en een in Kowloon, Hong Kong. Esprit artikelen zijn in ruim veertig landen verkrijgbaar. Inmiddels zijn er nog 900 officiële, fysieke winkels.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl/