Picklebal
Image default
Woning en Tuin

Concrete hulp als u het nodig heeft

Een huis leeghalen na overlijden, de meesten van ons krijgen er een keer mee te maken. Het lastige van zo’n situatie is dat het moeilijk is op die klus te concentreren. Als u onlangs afscheid genomen heeft van vader, moeder of goede vriend, zult u dit kunnen beamen.

Verdriet en gemis staan nu op de voorgrond. Terecht. Alle Rommel Opgeruimd is een familiebedrijf met inmiddels 20 jaar ervaring. Wij halen huizen op een discrete manier leeg en zorgen ervoor dat een en ander schoon achterblijft. En dit vanzelfsprekend nadat u belangrijke meubels, apparatuur en andere spullen heeft meegenomen. De inboedel die overblijft, schenken wij aan organisaties die een en ander een mooi tweede leven kunnen geven. 

Inboedel netjes en discreet opruimen

Een inboedel opruimen kan een onmogelijke opdracht lijken. Zeker als het om de huisraad van een dierbare gaat. Misschien gaan uw ouders verhuizen, kleiner wonen en is het noodzaak dat de complete woning leeg en netjes achterblijft? Wij zijn u hierbij graag van dienst. U kunt op ons rekenen, ook wat betreft het verwijderen van vloerbedekking/laminaat, gordijnen/luxaflex inclusief rails en demonteren van licht en afvoeren. We maken geen onderscheid wat betreft soort pand. Oftewel het maakt niet uit of het om een koopwoning, huurappartement, winkel of kantoor gaat. We werken secuur, respectvol en houden altijd oog voor de details. Als u op korte termijn wat extra handen nodig heeft, laat het ons weten. We zijn zeven dagen per week te bereiken op telefoonnummer 06 4156 8242.

http://www.allerommelopgeruimd.nl/