Picklebal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een koelcel of koelcontainer huren voor uw evenement of festival

Als u een evenement of festival organiseert, kunt u een koelcel huren om koele drankjes te serveren. Een koelcel is ideaal omdat u deze gemakkelijk ergens neer kunt zetten. Er zijn diverse modellen beschikbaar die ook op een terrein kunnen worden geplaatst waar een vrachtwagen niet of lastig kan komen. U kunt ook een koelcontainer huren. Het voordeel daarvan is dat deze, naast koelcapaciteit, ook vriescapaciteit hebben. Dat is dan weer handig als u bijvoorbeeld ijsjes wilt bewaren of diepvriessnacks.

Een koelcontainer huren voor een geslaagd festival

Als een koelcel huren voor u geen optie is omdat u ook vriescapaciteit wilt hebben of omdat een koelcel te weinig inhoud heeft, dan kunt u bij Douven Verhuur ook een koelcontainer huren. Deze toestellen zijn speciaal ontworpen voor industrieel gebruik en daardoor ook prima geschikt voor de horeca. Wilt u in de zomermaanden voor uw restaurant of café de mogelijkheid hebben om voldoende dranken koel te houden of ijs te bewaren? Dan is een koelcontainer huren een prima optie. Heeft u alleen extra koeling nodig voor bier, witte wijn of frisdranken? Dan is een koelcel huren een goede optie. U heeft bij dit bedrijf daarnaast de mogelijkheden om koelcellen of -containers op maat te huren. Zo ontvangt u altijd een koeling die perfect geschikt is voor uw locatie of evenement.

Een koelcel of koelcontainer huren regelt u nu gewoon online

Bij Douven Verhuur rekent u op uitstekende service. Dit bedrijf heeft bijvoorbeeld een eigen transportdienst. Indien u een koelcontainer wilt huren, dan kunt u er op rekenen dat u deze zo snel mogelijk bij uw bedrijf of op het terrein van uw evenement afgeleverd krijgt. De huurtermijn is daarnaast uiteraard flexibel. Deze termijn kan variëren van enkele dagen tot weken of maanden. Tijdens de huur van een apparaat kunt u ten slotte rekenen op uitstekende service bij storingen of als u vragen heeft over dagelijks gebruik of reiniging. Heeft u interesse? Neem dan contact op met dit bedrijf via de contactgegevens op de website.