Picklebal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Doe je gewerkte uren berekenen

Wil je gedisciplineerd werken, dan kan tijdregistratie handig zijn. Je kunt werktijden vrij eenvoudig op veel verschillende manieren berekenen. Er zijn tegenwoordig allerlei digitale manieren om de gewerkte uren te berekenen. Als je de uren nog altijd ouderwets in een boek bijhoudt, kun je dat zeker blijven doen. We willen je in deze blog alleen laten zien dat het vaak makkelijker en eenvoudiger kan als je mee gaat met technologische ontwikkelingen.  

Programma’s om gewerkte uren te berekenen

Zoals je hierboven al kort kon lezen kun je ouderwets met pen en papier je uren bij houden. Dit is vaak tijdrovend en onhandig. Tegenwoordig zijn er enkele handige hulpmiddelen die je kunt gebruiken om het werk efficiënter te voltooien. Zo zijn er bijvoorbeeld handige apps waarin je de gewerkte uren kan berekenen. Hier kan je dan ook een factuur me versturen of data exporteren naar een computer. Dit is een flexibele manier om uren bij te houden, omdat je, je telefoon altijd bij je draagt. Op deze manier je tijd bijhouden maakt de kans kleiner dat je het vergeet te volgen.

Verhoging van productiviteit

Het bereken van je gewerkte uren kan je productiviteit verhogen. Doordat je een duidelijker beeld krijgt in je taken en hoelang je er mee bezig bent. Zo kan je er in de toekomst beter rekening mee houden hoelang je over een bepaalde taak of opdracht doet. Hierdoor kan je meer taken op een dag af krijgen en je productiviteit dus verhogen.

https://keeping.nl/gewerkte-uren-bijhouden-berekenen