Picklebal
Image default
Energie

Vervang nu je Festool accu

Doordat je veel aan het klussen bent en je boormachines en ander gereedschap ontzettend vaak nodig hebt en dus ook veel gebruikt, kan het zijn dat je accu na een periode niet meer optimaal werkt. Je Festool accu gaat sneller leeg en je moet je gereedschap vaker aan de lader leggen, erg onhandig als je net bezig bent met een klus en het gereedschap in je handen hebt. 

Vervangen Festool accu

Het vervangen van je accu kan daarvoor helpen. Hierdoor heb je weer een ‘schone’ accu en kan je weer even vooruit. Omdat je gebruik maakt van duur gereedschap van het merk Festool ben je erg zuinig op je accu en je andere spullen die je hebt aangeschaft van het merk Festool, maar toch kan je niet voorkomen dat je accu een keer verouderd is en niet meer naar behoren werkt. Omdat je Festool gereedschap duur is, wil je het liefst geen producten of onderdelen daarvan moeten vervangen. Helaas ontkom je er niet aan je Festool accu een keer te moeten vervangen. Er zijn gelukkig goedkopere alternatieven om je accu te vervangen. Van het merk Festool zelf zijn er wel vervangbare accu’s verkrijgbaar. Een Festool accu hoeft helemaal niet heel duur te zijn en kan je voor scherpe prijzen gelukkig ook aanschaffen. Zo kun je met een gerust hart blijven klussen en kan je om de zoveel tijd je Festool accu voor een goedkope prijs vervangen. 

Langere levensduur

Ook hebben de alternatieve Festool accu’s een langere levensduur en een hogere capaciteit, waardoor je de accu niet zo vaak meer hoeft te vervangen. Daarnaast zit er op de Festool accu die je vervangt ook nog eens een garantie van maar liefst een jaar, waardoor je rustig aan je klussen kunt afmaken, zonder bedrading aan je gereedschap en met een volle Festool accu. Door deze Festool accu kun je uren doorklussen zonder je druk te maken of je accu nog voldoende opgeladen is.