Picklebal
Image default
Verbouwen

Klein oppervlak, groot gemak: een valbeveiliging voor een plat dak

Dat groot en klein soms heel dicht bij elkaar kunnen liggen, is wel bewezen met de valbeveiliging voor een klein en plat dak van WireworkeR. Dankzij dit systeem kunnen mensen die op kleinere oppervlakten moeten werken nu efficiënt, veilig en gemakkelijk te werk gaan op grote hoogte. Er waren al een tijdje beschikbare vormen van valbeveiliging voor de grotere oppervlakten zoals woonhuizen, maar tot ontevredenheid van vele mensen was er geen oplossing voor het werken op grote hoogte op een kleiner oppervlak. Deze ontevredenheid is nu echter verleden tijd dankzij de ontwikkeling van het WireworkeR systeem.

Een veilig en makkelijk te installeren systeem

Wanneer u dagelijks op daken moet werken, wilt u dit uiteraard op een veilige manier kunnen doen. U bent een grote voorstander van valbeveiliging op een dak, maar wilt liever niet te veel tijd besteden aan de opbouw hiervan. Het veiligheidssysteem van WireworkeR is makkelijk te installeren en ook een gecertificeerd persoonlijk beschermingsmiddel. Binnen 15 minuten is dit systeem gebruiksklaar zonder dat u hier hulp bij nodig heeft. Een WireworkeR systeem is namelijk gemakkelijk in uw eentje op te zetten en ook nog eens licht van gewicht. Door de flexibiliteit, snelheid en volledige bewegingsvrijheid op het te werken oppervlak, onderscheidt WireworkeR zich van andere beveiligingssystemen. Doordat de veiligheidslijn zich boven u begeeft, heeft u vrij spel en hoeven er geen ankerpunten verplaatst te worden zoals bij andere vormen van valbeveiliging voor een dak wel het geval is.

Geen training, geen WireworkeR systeem

Voordat u het systeem van Wireworker aan kunt schaffen, moet u eerst een training volgen om te kunnen voldoen aan de normen van veiligheid. Zonder training, geen systeem. Veiligheid gaat namelijk voor alles en zolang u niet goed weet hoe de valbeveiliging van dit systeem werkt, kunnen er alsnog ongewenste situaties ontstaan. Voordat u het systeem ontvangt worden er twee medewerkers die het systeem moeten gaan gebruiken geheel opgeleid in alles wat ze dienen te weten. Na het volgen van deze opleiding worden de gebruikers vervolgens geregistreerd. Deze registratie is een voorwaarde voor garantie op het Wireworker systeem.

https://wireworker.nl/