Picklebal
Image default
Verbouwen

Flexibel een bedrijfspand laten bouwen

Wanneer u een bedrijfspand wilt laten bouwen, moet u vaak rekening houden met vele verschillende contactpersonen. Omdat de constructie van een gebouw vaak een verzameling van uiteenlopende vakmensen beslaat, is het moeilijk om uw eigen visie door te drukken. Ieder van deze personen heeft namelijk zijn eigen werkwijze en specialiteiten. Zo werkt een architect helemaal anders dan een installateur en wordt het voor u vervelend om telkens een duidelijk beeld te krijgen van het eindresultaat. Bij het bouwen van een bedrijfspand is het uiteindelijk de eindgebruiker die het meest tevreden moet zijn. Zoek daarom niet verder naar andere mogelijkheden en kies voor BouwDirect!

Alle werkzaamheden op één plaats

Wat doet BouwDirect dan precies anders bij het bouwen van een bedrijfspand? Zij streven naar een multidisciplinaire benadering, waardoor het niet meer nodig is om bij de verschillende bedrijven naar tarieven en informatie te vragen. Alles zit gebundeld in één pakket, waar u een duidelijk beeld van heeft. Dat heeft niet alleen het voordeel dat u een beter overzicht heeft, maar dat er ook efficiënter met materiaal en arbeidslast wordt omgegaan. Bij BouwDirect beschikken ze over alle disciplines die nodig zijn bij een nieuwbouw en daardoor kunnen zij de nodige vakmannen en materialen verdelen over het hele proces. Daarmee bespaart u al aanzienlijk qua kosten.

Een sneller en makkelijker proces

Het bouwen van een bedrijfspand zal niet alleen makkelijker, maar ook een stuk sneller gaan. Bij BouwDirect maakt men namelijk gebruik van een Modulair Bouw Systeem. Dat betekent dat vele fasen in het bouwproces al op voorhand zijn berekend. Doordat deze stappen al zijn gemaakt, wordt het uiteindelijke kostenplaatje ook een stuk duidelijker. Met een van de bouwadviseurs als vaste aanspreekpunt, heeft u simpelweg contact met één persoon voor al uw vragen bij het bouwproject. Kies daarom niets anders dan deze transparante en eenvoudige werkwijze en maak een afspraak bij BouwDirect!

https://bouwdirect.nl/