Picklebal
Image default
Tweewielers

Ga langs bij deze uitstekende fietswinkel nabij Breda

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een volledig uitgeruste en goede fiets te hebben. Hiermee rijdt u lekker vlot en bent u voorzien van alle nodige veiligheidsmaatregelen. Goede voor- en achterlichten, kwalitatieve remmen en voldoende reflectoren zorgen ervoor dat u zichtbaar bent op de weg. Zeker bij korte, donkere winterdagen is het belangrijk om te beschikken over een zichtbare fiets die comfortabel rijdt. Ga daarvoor zeker langs bij Van Boxel Tweewielers, een uitgebreide fietsenwinkel in Galder, vlakbij Breda.

Een uitgebreid assortiment aan voortreffelijke fietsen

Met het grootste assortiment in de omgeving van Breda, zult u hier zeker de fiets vinden die u nodig heeft. Met verschillende stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen en MTB’s beschikken wij over het materiaal dat perfect is voor u. Bent u een ervaren coureur of zou u graag eens willen proeven van het wielrennen? Dan bieden de werknemers adviezen aan waardoor u zeker de juiste keuze zult maken. Daarnaast zal u tevens ook al de benodigde accessoires vinden, waardoor u volledig uitgerust de weg op gaat. Ook voor een fietsherstel of het plakken van een lekke band gaat u bij hen langs om topmateriaal te halen. Twijfel daarom zeker niet om eens langs te gaan bij deze fietsenwinkel nabij Breda.

Zowel nieuwe als tweedehands fietsen beschikbaar

Bij Van Boxel Tweewielers rekent u op zowel nieuwe als tweedehands fietsen wanneer u uw keuze wilt maken. Met een tweedehands model beschikt u in sommige gevallen nog over een kwalitatief uitstekende fiets voor een aantrekkelijke prijs. De welbekende merken, zoals Cannondale, Cortina, Gazelle, Giant, Koga en Sparta, zijn zeker aanwezig in het assortiment van deze fietsenwinkel vlakbij Breda. Laat u rondleiden en bekijk de verschillende beschikbare opties en leg aan de medewerker voor wat u graag uit uw nieuwe fiets wilt halen. Iedereen heeft namelijk een ander beeld van de ideale tweewieler. Vervolgens rekent u op het model dat perfect past bij uw idee!

https://www.vanboxel.eu/