Picklebal
Image default
Tweewielers

Een plooifiets van Brompton opvouwen gaat met ongekende snelheid!

De plooifiets van Brompton is een innovatieve, moderne vouwfiets die naar wens kan worden gepersonaliseerd. Deze plooifiets biedt diverse interessante voordelen ten opzichte van de meeste andere vouwfietsen. De optie om zelf een stuurcombinatie, versnelling en onderdelen te kiezen is hier slechts één van. Een ander belangrijk voordeel van de plooifiets van het topmerk Brompton is wel dat deze fiets zeer compact is. In opgevouwen toestand is de vouwfiets nauwelijks groter dan een koffer van middelgroot formaat. Hiermee is plooifiets Brompton een stuk kleiner dan de meeste vouwfietsen op de markt. U neemt dit compacte model eenvoudig mee. Waar de vouwfiets echt in uitblinkt, is de snelheid waarmee deze wordt in- en uitgeklapt.

De vouwfiets wordt supersnel in- en uitgeklapt

Zoals met alle vouwfietsen het geval is, is het noodzakelijk om er even een handigheidje in te krijgen om de fiets zo snel als mogelijk in en uit te klappen. Dit proces verloopt zeer eenvoudig bij de plooifiets van Brompton, waardoor u weinig moeite zal hebben om eraan te wennen. Binnen korte tijd leert u hoe u de vouwfiets binnen 15 tot maximaal 20 seconden in- en uit kunt klappen. Dit is bijzonder snel, zeker in vergelijking met andere vouwfietsen. Daarnaast is het zo dat de plooifiets van Brompton niet vanzelf kan openklappen op een moment waarop dit niet gewenst is. Ook dit is een interessante en relatief unieke kwaliteit. U kunt eens nader kennismaken met deze bijzondere plooifiets, bijvoorbeeld bij ZwaanBikes in Rotterdam.

Wilt u de plooifiets van Brompton kopen?

Het innovatieve design van deze plooifiets van Brompton zorgt ervoor dat u met deze vouwfiets geniet van diverse voordelen die u niet terugvindt in andere vouwfietsen. Bij een ervaren specialist, zoals bij ZwaanBikes in Rotterdam, kunt u nader kennismaken met alle kwaliteiten van deze vouwfiets. Uiteraard kun u hier de plooifiets van Brompton direct zelf samenstellen en bestellen, wanneer u dit wenst. U kunt ook altijd eerst vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies.

https://czwaan.nl/