Picklebal
Image default
Tweewielers

Een bedrijfsfiets kan mensen verlossen van een dilemma

Met het aanbieden van een bedrijfsfiets kunnen bedrijven helpen om hun werknemers te verlossen van een dilemma: het dilemma van de auto van de zaak. Voor sommige mensen is dit de enige oplossing, maar voor andere mensen is het een keuze waar zij misschien maar deels achter staan. Mensen zijn vaak wel bereid om de auto te laten staan, maar hebben hierbij wel wat hulp nodig. Zeker wanneer zij ontdekken dat zij met een bedrijfsfiets een stuk goedkoper uit zijn en aan hun gezondheid werken, zijn zij om.

Waarom de bedrijfsfiets aan populariteit wint

De bedrijfsfiets is absoluut aan een opmars bezig. Dit heeft met een aantal factoren te maken. Niet in de laatste plaats met de dure leaseauto. Er zijn werknemers voor die een auto van de zaak nog steeds de beste optie is, maar er zijn twee groepen werkenden die vaak twijfelen: mensen die de auto alleen voor woon-werkverkeer gebruiken en mensen die de leaseauto ook privé gebruiken, maar die steeds meer moeite krijgen met de hoge bijtelling. Een bedrijfsfiets is voor beide groepen een perfecte oplossing. Natuurlijk alleen in de gevallen waarbij het dagelijkse woon-werkverkeer per fiets afgelegd kan worden. Een goede fiets van de zaak helpt mensen van hoge kosten af. Niet zelden maken werknemers geen gebruik van een autolease regeling, omdat zij de kosten te hoog vinden. Dat zal bij een fiets van de zaak nooit het probleem zijn.

Ontzettend veel mogelijkheden

Wie wil investeren in een bedrijfsfiets, zal merken dat hiervoor ontzettend veel mogelijkheden zijn. In het aanbod van een gespecialiseerde groothandel zoals Cycletech zijn zo’n beetje alle merken, typen en soorten fietsen vertegenwoordigd. Van een degelijke en moderne stadsfiets, tot hybridefietsen en krachtige e-bikes. Ook voor u als werkgever biedt het aanbieden van bedrijfsfietsen een hoop voordelen, niet in de laatste plaats in financiële zin. Het is namelijk ook goedkoper dan het vergoeden van een OV-abonnement.

http://www.cycletech.nl/tweewielers