Picklebal
Image default
Groothandel

Laat een originele verpakking ontwerpen voor jouw product

Een verpakking is tegenwoordig meer dan alleen het omhulsel van een product. Een mooie en originele verpakking zorgt ervoor dat je een streepje voor hebt op je concurrentie. Consumenten kijken natuurlijk eerst naar de verpakking voordat ze een product kopen. Laat daarom een originele verpakking ontwerpen door een echte specialist. Bij Kilsdonk Packaging kun je een verpakking laten ontwerpen die meer is dan een stuk karton om jouw verpakking. Elke verpakking wordt met grote zorg en deskundigheid ontworpen, zodat je altijd de verpakking krijgt die jij wilt voor jouw product.

Een verpakking ontwerpen met het materiaal dat jij wilt

Een verpakking moet iets mysterieus hebben, iets wat mensen aantrekt om het product te kopen. Hierbij spelen de materialen een grote rol. De materialen die gebruikt worden bij het ontwerpen van een nieuwe verpakking zijn van hoge productkwaliteit. Je kunt ook kiezen voor luxe verpakkingen en een verassingsgevoel. Hierbij kunt je denken aan een relatiegeschenk of een jubileumcadeau. Zo kun je kiezen voor een displayverpakking, waarmee je een goede indruk maakt op jouw relaties en je product in de schijnwerpers zet. Het grote voordeel is dat je genoeg keuze hebt om uit te kiezen. Zo kun je onder andere voor de volgende verpakkingen kiezen:

  • Scharnierdoos
  • Boekcassette
  • Klepdoos met magneetsluiting
  • Bodem met losse deksel
  • Vouwkarton

Maak gebruik van de expertise van een specialist

Als je op zoek bent naar een nieuwe, mooie verpakking, dan ga je natuurlijk naar dé specialist. Bij Kilsdonk Packaging ontwerpen ze niet alleen een nieuwe verpakking, maar verzorgen ze alles van A tot Z. De verpakking komt eruit te zien zoals jij dat wilt. Jij geeft jouw wensen door aan de medewerkers van dit bedrijf en zij gaan ermee aan de slag. Bij het ontwerpen van jouw nieuwe verpakking worden niet alleen jouw wensen gebruikt, ook gebruiken deze specialisten hun eigen creativiteit en jarenlange ervaring.

https://www.kilsdonkpackaging.nl/