Picklebal
Image default
Groothandel

Op maat gemaakte FEFCO dozen

Tegenwoordig worden er nogal wat dozen gebruikt om producten te versturen. Het is vaak lastig te bepalen wat voor doos het best geschikt is voor uw onderneming. U ziet bijvoorbeeld in een postkantoor maar een paar formaten: klein, middelgroot en groot. Omdat er anno 2021 veel meer verstuurt wordt dan ooit is het zonde om bijvoorbeeld te grote dozen te gebruiken voor een enkele producten en dat u de dozen dan flink moet bijvullen met vulmateriaal. Dit is niet duurzaam en niet praktisch. Mensen kunnen zich hier ook aan storen omdat de dozen natuurlijk veel ruimte in beslag nemen. Het gebruik van FEFCO dozen kan hier de oplossing voor zijn.

De voordelen van FEFCO dozen

Naast dat mensen zich minder kunnen storen aan de grootte van de dozen vergeleken met de producten die ze bestellen zijn er nog een aantal voordelen die FEFCO dozen bieden. Lees hieronder verder voor deze voordelen:

  • Magazijnruimte: u verbruikt alleen de ruimte die u echt nodig heeft. Dit geeft meer ruimte voor uw magazijn.
  • Producten hebben minder beweegruimte: Doordat de FEFCO dozen op maat gemaakt worden is er nauwelijks ruimte voor de producten om te bewegen. Als er teveel beweegruimte is kunnen de producten snel kapot gaan door transport. Door de beweegruimte te minimaliseren, kunt u ervoor zorgen dat het pakket zijn bestemming bereikt zonder beschadigd te raken.

FEFCO dozen en marketing

Als u de FEFCO dozen op maat laat maken, kunt u ervoor kiezen om uw logo op de doos te laten bedrukken. Dit is vaak het eerst wat de bezorger, afhaalpunt of de klant ziet, waardoor je door fysieke marketing toepast jou merk sneller opvalt tussen alle andere dozen en waardoor mensen uw merk meteen herkennen. Door dit toe te passen komt het ook een stuk professioneler over en creëert u uniekheid rondom uw merk. Denk hierbij aan de dozen die u krijgt van bol.com als je de dozen ziet weet u direct vanwaar dit komt.

https://endlessbranding.com/fefco-dozen