Picklebal
Image default
Groothandel

Redenen om LED-verlichting voor thuis te kopen

LED-verlichting is een van de beste energiebesparende producten die u in uw huis kunt gebruiken. Er zijn meer redenen waarom je LED verlichting kopen wilt dan alleen energie te besparen. De levensduur van led-lampen is zoveel langer dan die van gloeilampen. Ook hoeft u zich minder zorgen te maken over het vaak vervangen van uw lampen. Laten we nu eens kijken naar enkele redenen om LED-verlichting voor thuis te kopen.

LED-verlichting kan worden gedimd voor meer stemmings beheersing

LED’s bieden een verscheidenheid aan lichtopbrengsten om u voor elke stemming het juiste licht te geven. Van plafondlampen die kunnen worden gedimd om in bed te lezen tot slimme lampen die vanaf je telefoon kunnen worden bediend, er is een instelling voor elke gelegenheid. Het helpt ook om de juiste sfeer te creëren voor sociale bijeenkomsten en feesten.

LED is energiezuinig

Het is aangetoond dat LED-verlichting energiezuiniger is dan conventionele gloeilampen en vele andere soorten gloeilampen. De gemiddelde gloeilamp gebruikt bijvoorbeeld 95 procent van de elektriciteit die hij verbruikt om warmte te maken en slechts 5 procent om licht te produceren. LED’s produceren een vergelijkbare hoeveelheid lichtopbrengst terwijl ze 75 procent minder stroom verbruiken, wat uw energiekosten verlaagt. Een manier om de kosten van led-verlichting te vergelijken met andere soorten verlichting, is door te berekenen hoe lang ze meegaan en hoeveel energie ze besparen.

LED straalt minder warmte uit en heeft een langere levensduur

LED-verlichting is een geweldig alternatief voor traditionele verlichting. De leds zijn opgebouwd uit halfgeleiders die licht uitstralen als er een elektrische stroom doorheen gaat. Dit proces vereist geen warmte, dus uw huis zal niet heet aanvoelen, in tegenstelling tot de warmte die wordt afgegeven door traditionele gloeilampen. Daarnaast is LED-verlichting een kosteneffectief alternatief voor andere soorten verlichting. Dit komt omdat hij veel langer meegaat dan andere soorten lampen. Een LED-lamp kan tot 100.000 uur meegaan, vergeleken met 20.000 uur voor gloeilampen, 8.000 uur voor fluorescentielampen en slechts 1.000 uur voor halogeen. Je kunt dus niet fout gaan met het kopen van LED-verlichting voor binnen of buiten.

 

Gerelateerde artikelen

Op maat gemaakte FEFCO dozen

Geniet van een aangename temperatuur op uw terras door terrasverwarming met infrarood

Onthardingszout en tijdsgestuurde regeneratie