Picklebal
Image default
Bedrijven

Adverteren op YouTube uitbesteden

Als modern en vooruitstrevend bedrijf ben je als het goed is online aanwezig. Misschien wel op verschillende manieren. Je wilt immers zoveel mogelijk potentiële klanten bereiken. Sociale media zijn erg geschikt voor dit doel, dat is inmiddels wel bewezen. Maar hoe kun je de verschillende platforms nu inzetten om het gewenste resultaat te bereiken. Hiervoor is enige kennis vereist van alle mogelijkheden die geboden worden. Een goede advertentie plaatsen op YouTube doe je niet even in een handomdraai. Gelukkig kun je jouw YouTube uitbesteden aan Your Business Online. Wij hebben alle kennis in huis om effectief te adverteren. 

Instagram en Facebook marketing

Your Business Online is gespecialiseerd in social media marketing voor bedrijven. Hiervoor zetten we diverse grote social media kanalen in. Welk platform het meest geschikt is voor jouw bedrijf, hangt af van je doelgroep. Instagram en Facebook marketing werken bijvoorbeeld goed om een (kleding)merk te promoten bij de jongere generatie. LinkedIn is onmisbaar als je diensten of producten levert aan andere bedrijven. Voor B2B doeleinden dus. Your Business Online zet, in overleg met jou, een goede social media strategie op en voert deze uit. We houden je uiteraard op de hoogte van de resultaten en passen de strategie zo nodig aan.

Doelgericht adverteren

Een groot voordeel van adverteren op social media, is dat zeer doelgericht te werk kan worden gegaan. De meeste platforms bieden uitgebreide opties om te selecteren wie jouw advertenties te zien krijgen. Op Facebook kun je dit doen aan de hand van veel verschillende kenmerken. Van locatie en leeftijd, tot interesses en andere voorkeuren. Dit is wel zo prettig, want een advertentie plaatsen is niet gratis. Je wilt niet dat deze terecht komt bij iemand die absoluut niet tot je doelgroep behoort. Wil je dat de social media marketing voor jouw bedrijf perfect in orde is? Neem dan direct contact met ons op.

https://www.yourbusinessonline.nl/