Picklebal
Image default
Bedrijven

Zo doe je de 2000s look!

De laatste maanden is de nostalgie voor de nillies en Y2K mode terug naar boven gekomen. Van topmodellen tot middelbare schoolstudenten, iedereen keert terug naar de vroege 2000s. Gelukkig is deze stijl gemakkelijk te bekomen. Ben je vergeten hoe we er in die tijd allemaal bij liepen? Geen probleem, met onze tips komt het helemaal in orde! Maar onthoud, in die tijd kon vrijwel alles je kunt dus niet echt mis slaan. Lees deze blog om zeker hip erbij te lopen.

 

Welke kleuren?

Y2K is een zeer bombastische stijl, zelf in zijn eenvoud. Dit komt natuurlijk terug in het kleurgebruik van de designers. Dé kleur in de vroege jaren van dit millennium was roze. Alle stukken kwamen in roze. Maar ook licht geel en wit waren hip en fel groen en blauw was ook overal te vinden. 

 

Crop tops en minirokken

De 2000s draaide rond je lichaam laten zien. Daarom zijn crop tops en minirokjes een goede manier om die nostalgie terug op te wekken. Er zijn veel soorten stijlen waarin crop tops en minirokken prevalent zijn, maar vooral simpele designs werken zeer goed.

 

Glitter en steentjes op kleding

Wat heel vaak voorkwam zijn steentjes en glitter. Een groot voorbeeld hiervan is het merk la sisters. La sisters ontwerpt de typische la sisters joggingpakken en shirts met glitter die heel populair waren in de 2000s. Deze kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met veel verschillende kleuren en kledingstukken, aangezien zowel neutrale als bombastische kleuren goed gaan!

 

Klassieke Rock en Roll T-shirts en low rise jeans

Wat echt een klassieker was in Y2K fashion, zijn de Rock en Roll T-shirts. Deze vind je gemakkelijk in tweedehandswinkels, maar ook de hippe merken brengen deze T-shirts terug tot leven. Deze kunnen dan worden gecombineerd met een lage jeans of cargoshorts, om het plaatje helemaal te doen kloppen.

 

https://konceptstore.nl/collections/la-sisters