Picklebal
Image default
Bedrijven

Hoe je voor meer collageen voor je lichaam kunt zorgen

Hoewel het cruciaal is om je bestaande collageen te beschermen of indien nodig overgaan tot collageen kopen; als je al een laag collageengehalte hebt, is dat slecht voor de soepelheid van je huid. Naast andere voorzorgsmaatregelen zou je echter meer collageen moeten binnenkrijgen met behulp van deze bewezen bronnen.

Consumeer meer natuurlijke bronnen van collageen

Je kunt jouw collageengehalte tot op zekere hoogte verhogen zonder gespecialiseerde supplementen of krachtige behandelingen te gebruiken. Kies harder vlees zoals biefstuk en borst, en verhoog je inname van collageenrijk voedsel zoals bottenbouillon, vissenhuid en gelatine. Eet je geen vlees of eet je deze stukken vlees liever niet, zoek dan naar voedingsmiddelen die rijk zijn aan aminozuren. Voedsel zoals vis, kip, eieren, peulvruchten, tofu en tempeh vormen de bouwstenen voor je lichaam om meer van zijn eigen collageen te produceren. Collageen heeft ook voedingsstoffen nodig zoals vitamine C, zink en vitamine E, dus zorg ervoor dat je aan je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voldoet!

Gebruik collageen supplementen voor de huid

Het lijkt misschien een fulltime bezigheid om je collageen inname via maaltijden te controleren. Gelukkig kan het gebruik van orale supplementen het verhogen van je collageen veel eenvoudiger maken. Een van de beste manieren om de gezondheid van de huid en het behoud van collageen op de lange termijn te behouden, is door je huid van binnenuit te genezen. Zoek naar een anti-verouderingsproduct dat natuurlijk collageen, vitamine C, vitamine E en extract van Moldavische drakenkop (honingplant) bevat. Gebruik elke dag orale vitamines in je ochtendroutine om levensveranderende resultaten te behalen!

Gebruik huidverzorgingsproducten met collageen

Een nachtcrème gebruiken kan al voldoende zijn om een ​​prachtige huid te krijgen! Gebruik huidverzorgingsproducten die zijn geformuleerd om collageen te versterken en te beschermen om je huid van alle kanten te genezen. Voor bescherming en om de vorming van collageen te stimuleren, is externe huidverzorging net zo belangrijk als innerlijk welzijn. Koop een balsem met ingrediënten zoals sheaboter, ginseng wortel, extract van rode algen en sneeuw algenpoeder die allemaal natuurlijk en getest zijn. Deze zorgvuldig gekozen ingrediënten maken celvernieuwing mogelijk, wat rimpels vermindert en resulteert in een vollere, stevigere huid.

Stimuleer een gezonde huid

De waarde van collageen voor de huid kan niet genoeg worden benadrukt. Naast het bieden van structurele ondersteuning van de huid, is collageen cruciaal voor een gezonde huid en schoonheid die je van binnenuit laat stralen. Jouw bron voor volledig natuurlijke, krachtige huidverzorgingsproducten, vitamines en meer is het beginnen met collageen supplementen.