Picklebal
Image default
Bedrijven

De beste oplossing van software voor uw uitzendbureau

Uw uitzendbureau op de kaart zetten: hoe doet u dat? Dat is nog best lastig: de concurrentie is fors. Op dit moment staat u er misschien goed voor, maar hoe lang houdt u die sterke positie vast? De markt staat nooit stil en is continu in beweging, zeker online: ‘the internet never sleeps’. De juiste software voor uw uitzendbureau is een absolute vereiste: zonder wordt u uit de markt geconcurreerd. Het doel van de software is tweeledig: enerzijds wordt uw interne communicatie geoptimaliseerd (hoe worden data gesystematiseerd en hoe sluiten teams op elkaar aan?), anderzijds draait het om externe communicatie (hoe goed bereikt u de klant?).

U heeft CRM nodig voor uw bedrijf

CRM is een softwaresysteem waar ieder uitzendbureau baat bij heeft. CRM is een afkorting voor Customer Relationship Management. Dit houdt klantmanagement of klantenservice in. De service zorgt ervoor dat alle klantgegevens geoptimaliseerd worden in het systeem van uw uitzendbureau. Hiermee is het mogelijk bestaande klanten aan u te blijven binden. Dat lukt door middel van targetting op basis van behoeften, wensen en ambities. CRM-systemen bevorderen ook het contact tussen collega’s op de werkvloer en maken het gebruik van sociale media efficiënter. Carerix tilt CRM software voor het uitzendbureau naar een hoger niveau.

Maak kennis met de wijde wereld en ATS

Het doel van een ATS-systeem (Applicant Tracking System) is tweeledig: enerzijds probeert u de ervaring voor de sollicitant zo prettig en efficiënt mogelijk te maken, anderzijds is het doel het vinden van de beste sollicitanten voor een bepaalde functie. Het gaat hier om het vinden van sollicitanten die specifiek aansluiten bij de vereisten van de functie. Soms zijn dit sollicitanten die in eerste instantie niet in het oog springen, of zelf niet voor de functie hebben gesolliciteerd. De software van ATS voor uw uitzendbureau stelt u in staat om deze personen zelf te benaderen. Zo gaat u ook buiten de gebaande paden op zoek naar sollicitanten. Bespreek daarom de mogelijkheden met Carerix en ontdek wat zij voor u kunnen doen!

https://carerix.com/