Picklebal
Image default
Bedrijven

Een volle agenda?

Veel ouders met kinderen hebben vaak een volle agenda. De agenda staat vol met sporttrainingen, werkafspraken en etentjes. U heeft natuurlijk veel verplichtingen op een dag en door uw zorg voor de kinderen kan het zijn dat u deze afspraken niet kan nakomen. Bent u ook een ouder van jonge kinderen en herkent u dit probleem? Dan is er gelukkig een oplossing! Kinderdagverblijf Rijswijk zorgt er namelijk voor dat u bij hun uw kinderen kan afzetten waardoor u zelf even de zorg uit handen kan geven.

 

Dagjes uit met jonge kinderen

Als u een vrije dag heeft en graag iets leuks wilt gaan doen met uw kinderen, dan zijn er heel veel mogelijkheden om samen te gaan doen. U kan een dagje met de kinderen naar het museum, hier kunnen de kinderen meteen informatie opdoen en dingen ontdekken. Een dagje naar de dierentuin is ook een goede optie, kinderen zijn altijd dierenliefhebbers en worden erg vrolijk van het knuffelen met dieren.

 

In elk dorp of stad vindt u tegenwoordig wel een kinderboerderij. Dit is een plek waar boerderijdieren te vinden zijn, denk hierbij aan kippen, konijnen, ezels en geitjes. Vooral jonge kinderen kunnen hier zich een paar uur vermaken. Ze hebben de mogelijkheid om met de dieren te knuffelen en ze te geven. Echter hoeft u geen entree te betalen, dus dat is ook een groot voordeel!

 

Kinderopvang

De laatste jaren is het vaker in het nieuws gekomen; de hoge kosten voor de kinderopvang. Gelukkig zijn er toeslagen die verschillende gezinnen kan helpen om dit toch te kunnen financieren. Hoeveel kinderopvang u krijgt, hangt af van de hoogte van uw inkomen, het aantal kinderen en het soort opvang. U kunt per kind voor maximaal 230 uur per maand kinderopvangtoeslag krijgen.

Er zijn de laatste jaren veel mensen in de problemen gekomen door de hoge prijzen, maar hopelijk kunnen veel gezinnen zich financieren met de toeslag, zodat de kinderen een goede opvang hebben tijdens de uren dat de ouders werken.

https://www.dakkindercentra.nl/locaties/rijswijk/