Picklebal
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Oldenzaal: de directie begint aan een hele grote klus

Goede schildersbedrijf Oldenzaal. Daar komen ze, de drie broers, de drie musketiers. Ze hebben er heel veel zin in. Niet alleen omdat het werk heel leuk is om te doen maar ook omdat Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot de heer Jo van de Gele Lo heel erg goed beseffen dat dit een doorbraak kan betekenen voor hun bedrijf. Want dit is echt voor de eerste keer dat ze een opdracht in de wacht kunnen slepen in de sector recreatie. Schildersbedrijf Oldenzaal.

De gehele directie is echt heel blij met zoveel deelname

Schildersbedrijf Oldenzaal. Daarom is de directie vast van plan om echt alles op alles te zetten om deze opdracht binnen te halen. De directie is van plan, om als het lukt om deze order binnen te halen, hier een heel erg groot succes van te maken. Zij gaan alles op alles zetten, zij gaan echt alles uit de kast halen. Zij zullen echt tot het gaatje gaan. Want stel je eens voor dat dit een heel groot succes wordt. Dan opent dit heel veel deuren. Schildersbedrijf Oldenzaal.

De directie durft te dromen over een hele mooie toekomst

Schildersbedrijf Oldenzaal. Deuren die tot nu toe dicht waren, maar dan ook potdicht. Misschien lopen ze hard van stapel maar ze denken al hardop aan heel veel verzoeken en opdrachten om te werken, om te schilderen in allerlei recreatieve voorzieningen. Zoals speeltuinen, festivals, pretparken, gewone parken, bioscopen, musea, evenementen in de breedste zin van het woord, vakantieparken. Hier krijgen ze rooie oortjes van. Hier gaan hun handen van jeuken. Hier gaan hun harten veel sneller van kloppen. Er zou een hele nieuwe wereld voor hen open gaan. Schildersbedrijf Oldenzaal.