Picklebal
Image default
Mode en Kleding

De 3 voordelen van een goede BH

De 3 voordelen van een goede BH

Als je een gemiddelde vrouw zou vragen, wat het belang is van het dragen van een goede bh, dan is de kans vrij groot dat ze vaak niet verder komen dan één en heel misschien twee dingen. Toch heeft het dragen van een goede bh tal van voordelen. Omdat het er teveel zijn om op te noemen en we het wel belangrijk vinden dat we de belangrijkste met je gaan bespreken, hebben we ervoor gekozen de 3 grootste voordelen voor je op een rijtje te zetten. We zijn namelijk van mening, dat je met deze 3 voordelen zeker op bepaalde vlakken volledig overstag gaat, omdat de kans aanwezig is dat je dit nog niet wist. 

Ondersteuning

Het belangrijkste voordeel van een goed BH, dat is natuurlijk ondersteuning. Dit is ook tevens één van de punten waar de meeste vrouwen zich ook wel van bewust zijn. Vooral wanneer je grote borsten hebt, is de ondersteuning een steeds belangrijker wordende onderdeel. De ondersteuning die je nodig hebt bij cupmaat g, zal immers anders zijn, dan wanneer je een fantasie bh draagt met cupmaat c. Niet alleen geldt dit bij het dragen van een normale bh, maar ook bij een sport bh! Te vaak zien we, dat vooral jonge vrouwen geen sport bh dragen. Nu is dat voor nu niet direct merkbaar, maar op lange termijn kun je hier zeker hinder van ondervinden.

Kleed mooi af

Een goede BH is niet alleen belangrijk voor de juiste ondersteuning van je borsten, maar zorgt er ook voor dat je kleding een stuk mooier zit. Je kunt je voorstellen, dat wanneer jij een strak shirt draagt en je normaliter cupmaat d hebt en je draagt nu cupmaat h, dat dit geen gezicht is. Je ziet namelijk vooral door een strak shirt alle lijnen van de bh, waardoor je direct ziet dat de bh die je draagt niet mooi aansluit. Zorg er dus altijd voor, dat je kiest voor een cupmaat die ook daadwerkelijk bij je past. Je draagt immers toch ook geen schoenen die 3 maten te groot zijn?

Duurzaam

Een goede bh gaat doorgaans een stuk langer mee. Dit is niet alleen goed voor je eigen portemonnee, maar ook voor het milieu. Door bewust te kiezen voor een bh gemaakt van duurzame materialen zorg je ervoor dat de druk op de productie wordt verlaagd, waardoor de CO2 uitstoot wordt verminderd.