Picklebal
Image default
Mode en Kleding

Hoe jassen met logo de zichtbaarheid van uw merk kunnen vergroten!

Je wil ongetwijfeld dat jouw medewerkers de spiegel van jouw bedrijf zijn. Dat ze professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen. Hurricane bedrijfskleding helpt je hier graag bij. De hoge standaarden die zij hanteren starten al bij de basis, zoals er van goede bedrijfskleding verwacht wordt. De geleverde kwaliteit wordt zeer gewaardeerd door zowel werkgevers als werknemers. De kleding moet niet alleen mooi ogen, ze moet ook praktisch zijn. De jarenlange kennis en ervaring van dit bedrijf zorgt voor bedrijfskleding van hoge kwaliteit die voldoet aan alle wensen en noden van alle gebruikende partijen.

Voor de koudere dagen en de koele opdrachten

Medewerkers die vaak buiten werken hebben in de koude herfst- en wintermaanden een degelijke jas nodig. Afhankelijk van de uit te voeren taken zijn er verschillende uitvoeringen en modellen. Dankzij het ruime assortiment waaruit gekozen kan worden zorgt Hurricane bedrijfskleding ervoor dat jouw mensen precies krijgen wat ze nodig hebben. Een gevoerde jas met de nodige opbergcapaciteit, een windjack geschikt voor alle seizoenen of een dunne regenjas om de natte dagen te trotseren. Het is bekend dat dames en heren over het algemeen een andere smaak en pasvorm hebben. Uiteraard zijn er verschillende modellen te verkrijgen voor zowel de dames als de heren die vaak buiten of in koudere temperaturen werken. De jassen zijn vanzelfsprekend niet enkel voor de koude maanden, ze lenen zich ook perfect voor diegenen die in koelcellen werken of met diepgevroren producten aan de slag gaan, want ook dan is bedrijfskleding geen overbodige luxe.

Upgrade jouw bedrijfskleding tot visitekaartje

Wandelende visitekaartjes door jouw bedrijfs jassen met logo te laten bedrukken. Overal waar jouw medewerkers aan de slag gaan springt het bedrijf in het oog. Je wordt gezien, je straalt professionaliteit uit en het geeft vertrouwen aan potentiële klanten als het personeel bedrijfsjassen met logo draagt. Dat duidt erop dat je trots bent op wat je doet en dat het gezien mag worden. Hurricane zorgt voor een onberispelijke bedrukking waar je met de correcte behandeling jarenlang plezier van hebt. Zij gaan zelfs nog een stapje verder, er werd speciaal voor de klanten een waskaart ontwikkeld zodat elke klant precies weet hoe de bedrukking van de bedrijfsjassen met logo optimaal mooi blijft, gedurende een zeer lange tijd. Er werd aan alles gedacht: kwaliteitsvolle kleding, geoptimaliseerde bedrukking en een uitgebreide klantenservice. Een bedrijf met aanzien is benaderbaar en dat is wat nodig is om nieuwe klanten te werven. De zichtbaarheid en de onberispelijke uitstraling die jouw bedrijf geniet is de prioriteit bij Hurricane.