Picklebal
Image default
Woningen

Duurzame muurcirkels in jouw interieur

De sfeer in een ruimte wordt grotendeels bepaald door de aankleding. Er zijn ontzettend veel manieren om jouw woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor of andere ruimte in te richten. Een in het oog springende en steeds vaker gekozen muurdecoratie is een muurcirkel. De populariteit van deze ronde decoratie om aan de muur te hangen, is de laatste jaren steeds groter geworden. Dit komt door de vorm, duurzaamheid van het product en de mogelijkheid om het te personaliseren. We vertellen je graag waarom zo’n duurzame muurcirkel ook de ideale aanvulling voor jouw interieur is.

Duurzame decoratie

Duurzaamheid is op dit moment een belangrijk begrip. Alles moet en wordt steeds duurzamer. Dit geldt ook voor de inrichting van jouw interieur. Een muurcirkel, zoals die van Topdoek.nl, past perfect in dit plaatje. Deze muurcirkels worden gemaakt met hulp van milieuvriendelijke productieprocessen en materialen. Daar komt nog eens bij dat de ieder muurcirkel een jarenlange levensduur heeft. Dit houdt in dat ze vervaging door zonlicht of vocht en slijtage weerstaan, zodat je nog heel veel jaren van jouw muurcirkel kunt genieten. Door minder vaak nieuwe decoraties te moeten bestellen, draag je bij aan een ecologische leefstijl.

Unieke en persoonlijke kunst

Wat een muurcirkel zo’n unieke en persoonlijke decoratie maakt, is dat je de mogelijkheid hebt om hem naar jouw wens te personaliseren. Deze personalisatie gaat verder dan alleen het kiezen van de afbeelding die op de muurcirkel wordt geprint. Zo bepaal je zelf de grootte, de kleuren en het materiaal waar jouw muurcirkel van wordt gemaakt. Op deze manier zorg je voor een decoratie die naadloos aansluit op de rest van jouw interieur.

Qua afbeeldingen kun je ook vele kanten op. Ga voor een zelfgemaakte foto van jouw kind(eren), een uniek patroon of kopie van een wereldberoemd schilderij. Je kiest zelf wat voor afbeelding je uploadt en vervolgens op jouw unieke muurcirkel wordt geprint.

Muurcirkel als kunstwerk

Muurcirkels zijn door de personalisatie meer dan enkel decoratie voor aan de muur. Het zijn persoonlijke kunstwerken die een verhaal kunnen vertellen of een prachtige herinnering met zich meedragen. Of je nu kiest voor abstracte kunst, een foto van de natuur, moderne ontwerpen of gezinsfoto’s, de muurcirkels zijn kunstwerken die de blikvanger van jouw interieur worden.

Ook de ronde vorm van de decoratie valt erg op tussen alle rechte en hoekige vormen en lijnen in het interieur, waardoor jouw muurcirkel bij binnenkomst direct in het oog zal springen.

Waar hang je een muurcirkel op?

De muurcirkel die je naar jouw smaak hebt ontworpen, kan aan iedere muur in huis worden opgehangen. Dit komt doordat je de uitstraling van de muurcirkel kunt afstemmen op de ruimte waar je hem op wilt hangen. Decoreer de woonkamer, het thuiskantoor, de slaapkamer, de hal of de keuken met een gepersonaliseerde decoratie. Aangezien de muurcirkel een lichte decoratie is, kun je hem overal aan de muur hangen en is hij zelfs te herpositioneren. Je zit dus nooit helemaal aan de decoratie vast. Hoe ziet jouw toekomstige muurcirkel eruit?