Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Bespaar verhuiskosten door zelf een bestelbus te huren

Waarom zou u een verhuisbedrijf inhuren als u ook zelf kunt verhuizen? Verhuizen kan best leuk zijn, trommel wat familie, vrienden of kennissen op die bereid zijn om te helpen. Prik een datum en het sjouwen kan beginnen. Maar niet zonder een bestelwagen te huren. Maar waar let u dan op bij het huren van een bestelwagen of bestelbus?

De prijzen van een bestelbus huren

De prijzen voor het huren van een bestelwagen lopen ver uiteen. Het is daarom verstandig om verschillende offertes op te vragen bij bedrijven voor het huren van een bestelwagen, bestelbus of personenbusje. De prijs is tevens afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van het voertuig, uw leeftijd, de huurperiode en de verzekeringsdekking.

Een personenbusje kilometervrij huren

Meestal verhuizen mensen binnen hun eigen woonplaats. Bij verhuurbedrijven is het huren van een bestelwagen maar beperkt kilometervrij. Er zijn echter wel bedrijven waar de mogelijkheid is om een personenbusje volledig kilometervrij te huren. Een voorbeeld van een bedrijf waar dit mogelijk is, is Blue Rent a Car. Wilt u een personenbusje kilometervrij huren? Kijk daar dan eens op de website.

De borg

Meestal betaalt u een flinke buit aan borg om een bestelbus te huren. De hoogte van de borg is afhankelijk van de grootte van het voertuig en het eigen risico. Het bedrag krijgt u dan terug wanneer het voertuig onbeschadigd is ingeleverd.

Andere punten

  • Een bus huren kan meestal pas vanaf 21 jaar of ouder. Tevens moet u minstens een jaar in het bezit zijn van uw rijbewijs.
  • Alleen de persoon die het voertuig heeft gehuurd mag rijden. Indien dit niet het geval is, is het verstandig om dit van tevoren met het verhuurbedrijf te bespreken.
  • Huurt u een voertuig in de winter? Check dan even of het voertuig winterbanden heeft.
  • Check welke verzekering u nodig heeft en welke schade er wordt gedekt.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Blue Rent a Car. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.