Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Een snelcursus auto’s huren bij Bultman

In Nederland hebben we ruim 8,7 miljoen personenauto’s op de Nederlandse wegen rijden. De personenauto is naast de fiets bij uitstek het meest populaire vervoersmiddel van de Nederlander. Je rijdt eenvoudig van- en naar je werk en met de auto is het gemakkelijk van punt A naar punt B komen. Daarnaast wordt de auto veelvuldig gebruikt om boodschappen te doen. Want zeg nou zelf: wie wil graag met alle boodschappen op de fiets stappen? 

Maar soms is een doorsnee personenauto niet goed genoeg, want het gebeurt zelden dat een personenauto als hoofdmiddel wordt ingezet tijdens een grootschalige verhuizing. Daar heeft Bultman iets op gevonden. Door een groot aantal verschillende voertuigen in hun assortiment op te nemen die men kan huren tegen een schappelijke prijs, heb jij altijd beschikking over het juiste voertuig voor alle omstandigheden. 

Bussen geschikt voor 9 personen

Bij Bultman kan je verschillende soorten personenbussen huren. Deze bussen zijn er in verschillende soorten en maten waardoor deze geschikt zijn tot zes of negen personen. Mocht je toevallig een persoon moeten vervoeren die afhankelijk is van een rolstoel, dan heeft Bultman daar ook speciale bussen voor in de verhuur. Deze personenbussen beschikken over een grote opbergruimte voor tassen en allerlei andere zaken. Daarnaast zijn ze zeer comfortabel door de zeer goede vering waar dit type bussen over beschikt.

Bedrijfs- en vrachtwagens

Bedrijfs- en vrachtwagens zijn een ideaal hulpmiddel bij voorbeeld het verhuizen van meubilair en andere grote objecten. Bij Bultman heb je keuze uit wagens met een verschillende inhoudscapaciteit. Zo kan je kiezen voor een bedrijfswagen van 20, 30, 40 of zelfs 45 kubieke meter aan inhoud! Bedrijfswagens mag je met een normaal B-rijbewijs besturen. Voor vrachtwagens heb je een groot rijbewijs nodig, namelijk het C-rijbewijs. Denk hier dus goed aan.

Koel- en vrieswagens

Komt het voor dat je iets moet vervoeren wat koel of ingevroren bewaard moet blijven? Dan kan je bij Bultman ervoor kiezen om een koelwagen of vrieswagen te huren. Deze wagens zijn op temperatuur in te stellen zodat het product wat jij moet vervoeren nooit verloren gaat door een te hoge of te lage temperatuur.