Picklebal
Image default
Eten en drinken

Geniet van de oneindige variatiemogelijkheden als je quiche gaat maken

Als je van koken en bakken houdt, dan is zelf een quiche maken altijd leuk! Je kunt zoveel experimenteren als je wilt als het gaat om de combinatie van ingrediënten. Door de hoeveelheid ingrediënten die geschikt zijn voor het bereiden van een quiche, kun je telkens weer een quiche maken die net even anders smaakt. Wissel een stevige quiche met ham eens af met een quiche gevuld met seizoensgroenten. Of serveer een broccoliquiche met brie en cashewnoten; ook lekker tijdens een gezellig avondje met vrienden bijvoorbeeld.

Kant-en-klaar deegrollen voor als je wat minder tijd hebt

Bakken met deegproducten hoeft niet ontzettend veel tijd te kosten. Je kunt vers deeg kant-en-klaar op rol kopen in de supermarkt. Bijvoorbeeld de lekkere deegrollen van Tante Fanny. Kies je voor het quiche- en taartdeeg van dit merk, dan koop je deeg dat al rond van vorm is. Je hebt direct de perfecte basis voor je quiche in huis en kunt efficiënt te werk gaan in de keuken voor als je eens wat minder tijd hebt. Je kiest je ingrediënten, bereid de quiche en zet deze in de oven. Terwijl de quiche in de oven staat, heb jij tijd om nog wat andere werkzaamheden af te maken. Ideaal, nietwaar?

Quiche maken of pizza beleggen met restjes

Juist omdat zoveel ingrediënten geschikt zijn voor het maken van quiche, leent dit gerecht zich goed om de restjes in je koelkast optimaal te benutten. Zo hoef je niks weg te gooien. Hetzelfde geldt voor pizza beleggen. Je eigen verse pizza beleggen en afbakken blijft toch wel het allerlekkerste en hoeft eveneens niet veel tijd te kosten. Je kunt van Tante Fanny vers pizzadeeg met Italiaanse tomatensaus kopen, waarmee je direct beschikt over de basis voor jouw zelfbereide pizza. De pizza beleggen doe je met ingrediënten naar keuze of restjes uit je koelkast en binnen een mum van tijd kun je aan tafel. Wil je receptideeën opdoen voor pizza beleggen of quiche maken? Je vindt er meer dan 300 op de website van Tante Fanny.