Picklebal
Image default
Eten en drinken

Hulp van een ervaren diëtist in Naaldwijk?

Heb jij vaak buikpijn of problemen met de stoelgang na het eten, wil jij afvallen of juist aankomen? Dit zijn allemaal zaken waar een diëtist in Naaldwijk jou bij kan helpen. Een diëtist in Naaldwijk is niet zo moeilijk te vinden, er zijn er voldoende in Naaldwijk. Vraag eens aan vrienden en familie of zij goede ervaringen hebben met een diëtist in Naaldwijk of vraag eens aan jouw huisarts wie een goede diëtist in Naaldwijk is. 

Naar diëtist in Naaldwijk als jij een allergie hebt 

Een allergie kan erg vervelend zijn. Je kunt uitslag krijgen, jeuk, maar ook buikpijn en / of diarree komt vaak voor. Mensen die niet tegen lactose of gluten kunnen, hebben hier bijvoorbeeld veel last van. Heb jij dit ook? Dan kan een diëtist in Naaldwijk jou heel goed helpen. Samen met jou kijkt hij of zij naar jouw eetpatroon. In welke producten zitten gluten of lactose, wat kan jij als vervangende producten eten, etc. De diëtist in Naaldwijk weet dit precies en op deze manier kan jij toch heel veel eten, maar dan zonder die vervelende buikpijn en / of diarree. 

Afvallen of juist aankomen 

De meeste mensen die naar een diëtist gaan, gaan daar naar toe, omdat zij af willen vallen. Voor veel mensen is dit lastig om zelf voor elkaar te krijgen. Dat komt, omdat zij een vast eet- en beweegpatroon hebben. Het is lastig om daar vanaf te wijken. De diëtiste zal hier samen met jou naar kijken. Zij kan dan precies aangeven wat anders kan en wat effect zal hebben. Als jij snel resultaat ziet, zal dat jou stimuleren om door te gaan. Dus samen met de diëtiste kom jij wel op het gewenste resultaat. Het tegenovergesteld kan ook voorkomen: jij wilt juist aankomen. Dit kan een lastige opgave zijn, want jij kan bijvoorbeeld wel voldoende eten, maar toch ondergewicht hebben. De diëtiste weet ook hiervoor een oplossing! 

http://weekstartgezond.nl/dietist-naaldwijk/