Picklebal
Image default
Eten en drinken

Italiaanse sferen met de pizzabakker op locatie

Een feest geven en de gasten voorzien van een heerlijke Italiaanse pizza? Dan is de pizzabakker op locatie een perfecte mogelijkheid om je gasten dit aan te bieden. Dit is een keer een optie die niet standaard is en je feest een ontzettend leuke draai kan geven. Maak je feest helemaal af en kom in de Italiaanse sferen met de pizzabakker op locatie. Wat nog leuker is aan dit concept is dat je de gasten voorziet van een heerlijke sfeer en de pizza’s worden dus vers gemaakt op locatie en je kan helemaal zelf je pizza bedekken en ontwerpen. Je kan kiezen uit meerdere ingrediënt die allemaal klaar staan en dat zorgt voor een intens leuke ervaring voor alle gasten. 

Verrassingen met de pizzabakker op locatie

Je gasten verras je helemaal met de pizzabakker op locatie. Iedereen houdt wel van pizza en zeker wanneer deze helemaal vers uit de steenoven komen en die jezelf hebt belegd dan wordt het natuurlijk allemaal nog leuker. Het heeft een luxe uitstraling en er is heel veel mogelijk. Je hebt waarschijnlijk nog nooit gehoord van deze mogelijkheid en de pizzabakker op locatie zie je vaak alleen maar terug op een foodtruck festival maar niet op een bedrijfsfeest of een buurtfeest. 

Vermaken van de gasten

Goed eten en vermaking zorgt ervoor dat de concentratie van mensen wordt verbeterd en het zorgt ook voor plezier. Daarom is de pizzabakker op locatie geschikt voor zowel wat serieuzere feesten zoals een vergaring als een bijeenkomst waar veel mensen lekker losgaan en kunnen genieten onder het genot van een heerlijke warme en verse steenoven pizza. De pizzabakker op locatie heeft veel ervaring en is ook van Italiaanse afkomst. Hij maakt er geheel een feestje van om de pizza’s in de oven te stopen, wat het nog leuker maakt om de pizzabakker op locatie in te huren.