Picklebal
Image default
Wijn

Neem een wijnabonnement en ontdek de lekkerste wijnen

Houdt u wel van een lekker wijntje op zijn tijd? En vindt u het ook leuk om diverse soorten wijn te proeven en hierdoor een echte wijnkenner te worden? Dan is het een superleuk idee om een wijnabonnement af te sluiten. Dit kunt u doen bij een bedrijf als Wijnhuis Oktober uit Breda. U ontvangt dan eens in de zoveel tijd heerlijke wijn. U kiest zelf of u graag 3, 6 of 12 flessen ontvangt. De flessen worden bij u thuisbezorgd en afgeleverd inclusief beschrijving. Dat is wel zo leuk, want dan leest u ook direct over de wijn en leert u meer over dit type wijn. Als u een wijnabonnement afsluit bij Wijnhuis Oktorber kiest u zelf hoe vaak u de wijn ontvangt. Wilt u maandelijks flessen ontvangen of liever per kwartaal? De keuze is volledig aan u!

Profiteer van 100% kwaliteitsgarantie

Wanneer u een wijnabonnement afsluit bij Wijnhuis Oktober uit Breda dan profiteert u van 100% kwaliteitsgarantie. Dit houdt in dat u de wijn altijd kunt ruilen of teruggeven wanneer deze niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Op die manier bieden ze onvoorwaardelijke garantie van kwaliteit, oorsprong en houdbaarheid. Bovendien ontvangt u fixe kortingen wanneer u een wijnabonnement afsluit. De wijnen die u per kwartaal ontvangt, hebben namelijk een gemiddelde winkelwaarde van € 120,-, terwijl u slechts € 92,50 betaalt per 12 flessen. Zo kunt u op een voordelige manier een soort van wijnproeverij organiseren bij u thuis.

Bestel een wijnproeverij thuispakket

Wanneer het idee van een wijnproeverij thuis u wel aanspreekt, kunt u er ook voor kiezen om een thuispakket te bestellen bij dit wijnhuis in Breda. U ontvangt dan een pakket met verschillende wijnen, uiteraard ook mét beschrijving. Zo kunt u in een ongedwongen en informele sfeer thuis genieten van de lekkerste wijnen. Het is natuurlijk ook leuk om op deze manier een wijnproeverij te organiseren bij een van je vrienden of familieleden thuis. Doordat er duidelijke beschrijvingen bij zitten, heeft u een compleet begeleide proeverij, maar dan zonder dat u een vreemd persoon uw huiskamer binnenhaalt. Ideaal toch?