Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Netwerk Engineer

Ben je klaar voor de volgende stap, ben je bekend met netwerken en beveiliging en wil je deze kennis uitbreiden? Solliciteer dan voor deze interne functie.

Wat ga je doen?

Als netwerkbeveiligingsingenieur werk je in een complexe netwerkomgeving. U kunt routers en switches gebruiken om vanaf het begin actief nieuwe netwerken te beheren en op te bouwen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van de omgeving, bijvoorbeeld door het aanbrengen van diverse wijzigingen aan de firewall. Deze worden ingesteld via Fortinet. Of u nu alleen bent of met een team werkt, u heeft bijgedragen aan het verbeteren van de twee datacenters en het is interessant om meer over de cloud te ontdekken. Kortom, dit is een veelzijdige functie waar je projectmatig van a tot z kunt werken en niet bang bent om deze projecten te begeleiden.

Wie ben je?

Als echte expert heb je ruime ervaring in verschillende netwerk- en systeemtechnologieën. Bijvoorbeeld: Cisco-routing en -switching, netwerkprotocollen, netwerkimplementatie, ontwerp en ontwerp, VMware en Windows. Daarnaast werk je in verschillende omgevingen en kan je goed omgaan met datacenters. Je bent analytisch, gedreven en proactief. Daarnaast heb je de volgende punten: -Minimaal 5 jaar ervaring als netwerk- of security engineer; -Begrijp firewalls (bij voorkeur Fortinet) -Je kunt projectmatig werken; -Je kunt een netwerkomgeving ontwerpen en implementeren (pre-); -VMWare Kennis; -Windows kennis

Wat mag je verwachten?

Een uitgelezen kans om met deze twee disciplines in een complexe omgeving te werken. In een uitdagende omgeving kun je veel nieuwe technologieën leren.

Daarom bieden wij u als ingenieurs de volgende diensten:

-Het jaarsalaris ligt tussen de 4.000 en 5.000 euro; -U kunt laptops, mobiele telefoons en alle andere verbruiksmaterialen van het bedrijf krijgen; -Voldoende mogelijkheden voor interne ontwikkeling; -Een team dat contact met u kan onderhouden en er veel van kan leren; -Een Een locatie die makkelijk te rijden is en met het openbaar vervoer te bereiken is; -Je hebt veel zaken in handen, dus je moet ook je groeisnelheid bepalen.

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor een club van meer dan 250 personen. Ze richten zich op de particuliere en commerciële markt en nemen dagelijks deel aan duurzame ontwikkeling. Het zijn gezonde en groeiende organisaties waarvan de Rotterdamse cultuur afhankelijk is. Ze steken graag de handen uit de mouwen en willen altijd het beste en mooiste resultaat. Kort, informeel en humoristisch zijn ook dingen waar je van moet houden. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op

vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/netwerk-engineer.html