Picklebal
Image default
Muziek

De inkoop van singles doe je op de website in een handomdraai

De inkoop van singles kan je op een zeer gemakkelijke manier doen op deze website. De eigenaar van de inkoop van singles heeft een website opgericht voor geheel het land die op zoek is naar leuke platen uit het verleden en hier nog vraag naar hebben. Je kunt de inkoop van singles uitvoeren, mar je kunt ook je singles verkopen om het aanbod weer aan te sterken, wanneer je geen gebruik meer maakt van de singles. Er worden op de website vinyl platen verkocht en wat helemaal handig is, is dat je hier maar liefst de hele dag kunt rondkijken. 24 uren per dag is de website beschikbaar om te kijken naar leuke singles die jij misschien zou willen hebben en aan je albums wilt gaan toevoegen. 

Talen van de singles

Misschien heb je wel helemaal geen platenspeler, maar wil je wel graag een inkoop van singles doen. Dan kan je ook een platenspeler hierbij aanschaffen, zodat je een mooie combonatie kunt maken van de singles en het afspelen hiervan. De vinyl platen die er worden aangeboden zijn singles van Nederlandstalige zangers, maar ook Engelstalige zangers, Duitstalige zangers en soms ook Poolse zangers behoren tot het assortiment. Hierop kun je ten alle tijden op de website filteren. Ben je op zoek naar een specifieke singles, dan zoek je deze ook gewoon gemakkelijk op. Dit doe je in de zoekbalk, hier kan je aangeven waar je naar op zoek bent. 

Inkopen en verkopen

De inkoop van singles doe je dus snel en simpel. Ook het verkopen van singles is heel gemakkelijk. Je geeft door wat je voor single hebt liggen en kunt hier per mail of telefonisch contact over opnemen. Je krijgt dan een prijs aangeboden voor de singels die je aanbiedt. Je kunt zelf bepalen of je het voor dat bedrag wilt verkopen.