Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Robuuste tafel

Robuuste tafel 

Bent u op zoek naar een sterke en duurzame tafel? Maak dan kennis met de robuuste tafels. De robuuste tafels zijn enorm sterke tafel die niet wiebelen en waarop artikelen stevig neergezet kunnen worden. Denkt u dat de robuuste tafel bij u past? Lees snel verder en ontdek meer over de tafel voor in uw woning. 

 

Gemakkelijk en stevig 

De robuuste tafels zijn gemaakt van stevige materialen. De stevige materialen zijn bestand tegen zware gewichten en enorme slijtage. Daarnaast zijn de tafels eenvoudig in elkaar te zetten. U hoeft geen uren te worstelen en u zult geen schroefjes overhouden tijdens het monteren van de tafel. Daarnaast is de tafel gemakkelijk in onderhoud. Door de juiste onderhoud uit te voeren, kan de tafel jarenlang met u meegaan. Wie weet verhuisd de robuuste tafel mee naar het volgende adres; aan de levensduur zal het in ieder geval niet liggen. 

 

Netjes afwerken? Nee hoor!

De afwerking van een robuuste tafel is nooit perfect. De robuuste tafel behoort tot de industriële stijl. Bij de industriële stijl wordt in principe niks perfect afgewerkt. De ijzeren pilaren of houten balken in een woning blijven zichtbaar en worden niet afgewerkt. Daarnaast mogen leidingen, buizen en kabels ook zichtbaar blijven. Er hoeft niks netjes afgewerkt te worden. Een robuuste tafel is dus ook vrijwel nooit afgewerkt. De tafel zal ongetwijfeld een aantal natuurlijke kenmerken behouden. Hier staat de tafel namelijk ook bekend om. Hoe rauwe de tafel is, hoe beter het past bij de industriële stijl. 

 

Creëer een robuuste woonstijl 

Bij de robuuste woonstijl wordt vaak de stoere uitstraling gebruikt. Naast het stoere aspect kunt u ook rekening houden met een aantal andere aspecten: het gebruik van kleur bijvoorbeeld. Bij de robuuste woonstijl wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke leer- en houtachtige kleuren, zoals: groen en blauw. Daarnaast zijn de vormen en afmetingen ook opvallend. De robuuste meubelstukken hebben een strakke lijn met blokachtige vormen erin verwerkt. Ontdek of de robuuste woonstijl bij u past. 

 

https://www.mokana.nl/