Picklebal
Image default
Zakelijk

Vries opslag op strategische locatie

Het vinden van een goede partner voor de opslag van uw diepvries producten is niet eenvoudig. U heeft iemand nodig die met u meedenkt en zorgvuldig met voedingsmiddelen omgaat. Het meest ideaal is een bedrijf dat een totaalpakket aan diensten biedt, zodat u het gehele logistieke proces uit handen kunt geven. Als dit is wat u zoekt, dan bent u bij Frigo Group aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1973 specialist op het gebied van vries opslag en koeltransport. Zowel grote als kleine bedrijven vertrouwen op onze deskundigheid. Of u nu enkele pallets nodig heeft of juist tientallen, er is altijd plek voor uw producten. 

Onze vrieshuizen

De twee vrieshuizen van Frigo Group bevinden zich op strategische locaties in Nederland. Het vrieshuis in ‘s-Heerenberg ligt nabij de Duitse grens en maakt distributie naar Oost Europa makkelijker. Het andere vrieshuis bevindt zich in Nieuw-Vennep, vlakbij Schiphol. Hier worden veelal goederen opgeslagen die binnenkomen in de havens of op Schiphol. Beide vrieshuizen worden bemand door gemotiveerde, opgeleide medewerkers die verstand hebben van verschillende soorten voedingswaren. Zij zorgen er continu voor dat de kwaliteit van uw producten wordt bewaakt. Daarbij wordt in onze vrieshuizen gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën om uw producten in de gaten te houden.

Geconditioneerd vervoer

Naast onze twee vrieshuizen beschikken wij over een vestiging van waaruit alle logistiek geregeld wordt, Frigo Group Logistics. Hier vandaan wordt het geconditioneerd vervoer  verzorgt naar de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oost-Europa en Scandinavië. Voor het transport van uw producten gebruiken wij onze eigen vrachtwagens waarmee voedingsmiddelen gekoeld of bevroren getransporteerd kunnen worden. Ook hebben we onze eigen vrachtwagenchauffeurs, zodat we zeker weten dat uw producten op tijd op de juiste bestemming aankomen. Is Frigo Group de partner die u zoekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

http://www.frigogroup.com/