Picklebal
Image default
Vakantie

Een fijne overnachting in een modern hotel

Van der Valk hotel Apeldoorn biedt u een ruime keuze aan kamers. Er zijn twee typen comfortkamers met douche. De kamers in de nieuwe hotelvleugel hebben een open badkamer waarbij douche en toilet zijn afgesloten. Deze kamers zijn ingericht met een twinbed, een flatscreentelevisie, een bureau en een zithoek. U kunt gebruik maken van de telefoon, wifi en eigen koffie- en thee apparaten.

Het tweede type comfort kamer is nieuw. De douche is voorzien van een Sunshower: infraroodwarmte en licht zorgen voor extra ontspanning tijdens het douchen. De kamers hebben een Frans balkon, dus op warmere dagen kunt u de deuren openen. Dan zijn er ook nog comfortkamers met een terras of een balkon en comfortkamers met een douche én bad. Heeft u graag een extra luxe kamer dan zijn de tuinsuite of de sauna deluxe suite aanraders. Op www. vandervalkapeldoorn .nl vindt u foto’s en beschrijvingen van alle kamers. U kunt online directe boeken.

Gezellig met de hele familie

Zoekt u een plek om te overnachten in Apeldoorn? Van der Valk Hotel Apeldoorn is een uitstekende keuze. Graag vertellen we u hier iets meer over de familiekamers van het hotel. Er zijn twee varianten. Allebei hebben ze een balkon. De eerste kamer heeft twee ruimtes met een deur ertussen. Er zijn twee twinbedden. De badkamer is ruim en afgesloten. Er is zowel een bad als een douche. De kamer is ingericht voor vier personen. Het is mogelijk een vijfde bed erbij te plaatsen. De andere familiekamer heeft één centrale ruimte. Er is een tweepersoonsbed en voor de kids een driepersoons bedstee. Er kan eventueel een babybedje worden neergezet. Verder heeft deze kamer een speelhoek. Helaas mogen er geen honden op deze kamer verblijven, enkel in de standaardkamer. Wel kunnen honden verblijven in de luxe kennel van het hotel. Het volgende is nog handig om vooraf te weten: -u kunt tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren; -de check-in is vanaf 14.00 uur; -de check-uit is tot 11.00 uur.

 

https://www.vandervalkapeldoorn.nl