Picklebal
Image default
Vakantie

Particulier beleggen in vastgoed

Het is een grote stap om in vastgoed te investeren. Er komen veel vragen op u af, zoals wat de juiste keuzes hierin kunnen zijn? Als particulier beleggen in vastgoed brengt andere zaken met zich mee dan bij de zakelijke markt. In dit geval is het dus belangrijk dat u een partner vindt die u kunt vertrouwen en waar u zich prettig bij voelt. Een bedrijf dat zich richt op deze groep is Center Parcs Vastgoed. Zij geven u de kans om laagdrempelig in vastgoed te investeren, en bieden daarnaast ook professionele begeleiding, zodat u niet in het diepe gegooid wordt.

Voordelen van particulier beleggen in vastgoed bij deze specialist

Naast deze voortreffelijke begeleiding en laagdrempelige inzet zijn er nog andere voordelen waarom u voor Center Parcs Vastgoed zou moeten kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de zekerheid. Center Parcs Vastgoed biedt een regeling waarbij u gegarandeerd inkomsten heeft. U kunt kiezen tussen een gegarandeerde 5% huur of minimaal 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet. Dit inkomen is gegarandeerd, en dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken of er wel genoeg huizen worden verhuurd. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over onderhoud of over het beheer als u particulier wil beleggen in vastgoed, want dit wordt voor u gedaan en valt onder Center Parcs Vastgoed.

In vastgoed investeren vol vertrouwen

De kans die u door Center Parcs Vastgoed krijgt om als particulier te beleggen in vastgoed is buitengewoon. Mocht het bovenstaande u nog niet hebben overtuigd, wellicht dat de tijd dat doet. Center Parcs is een bedrijf dat vijftig jaar ervaring heeft en al die tijd een stabiele factor blijkt te zijn. Die stabiliteit geeft een mooie belofte voor de toekomst, waardoor de contractduur van vijftien jaar geen drempel hoeft te zijn. Dit is het moment om in vastgoed te investeren.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl