Picklebal
Image default
Vakantie

Een speciaal bedrijfsuitje met overnachting in een bijzondere groepsaccommodatie

Het valt niet mee om een leuk en uniek bedrijfsuitje te vinden, maar een bedrijfsuitje met overnachting is al snel bijzonder. Soms lijkt het of iedereen alles al gedaan heeft. Maar om nu meteen te gaan parachutespringen is ook weer zo extreem. En daarbij, niet iedereen vindt alles leuk. Een lastig dilemma, zo op het eerste gezicht. Maar dat valt mee, want bij de Westernboerderij wordt alles even leuk. Dit is namelijk een bijzondere groepsaccommodatie, waar niet alleen de originaliteit van de activiteiten telt, maar ook de schoonheid van omgeving, het gezamenlijke plezier en de breedheid aan activiteiten, inclusief kampvuur (natuurlijk als het weer het toelaat).

Louter voor het plezier en de ontspanning of met een diepere gedachte

Het aantrekkelijke van deze bijzondere groepsaccommodatie is dat alle activiteiten, of ze nu binnen zijn of buiten, zich ervoor lenen om louter plezier te maken, maar ook om ze in te zetten voor teambuilding en rollenspellen. Zeker voor organisaties die naast teambuilding ook actief willen werken aan de groepsdynamica, zitten er zeer geschikte activiteiten bij. Wat te denken van ‘Wie is de Wolf’? Deelnemers leren niet alleen elkaar beter kennen, maar ook zichzelf. En door er een bedrijfsuitje met overnachting van te maken, wordt het geheel van activiteiten ontspannen afgesloten met een avondje kampvuur en een nacht in een Tipitent. Pas na het ontbijt gaat iedereen weer zijn eigen weg.

Geschikt voor iedere groep, zakelijk en particulier

Uiteraard leent deze bijzondere groepsaccommodatie zich ook uitstekend voor ludieke familiefeesten en weekendjes. Er is vertier voor alle leeftijden, voor individuele activiteiten en voor gezamenlijke activiteiten. Er is bijpassende catering en als er wordt gekozen voor een familie-uitje of bedrijfsuitje met overnachting kan er ook een gezellige kampvuuravond plaatsvinden. Zelfs het logeren in de een 10-persoons Tipitent is een echte belevenis. Dus als u kiest voor familie-uitje of bedrijfsuitje met overnachting, dan is de Westernboerderij heel geschikt.