Picklebal
Image default
Vakantie

Plan een individuele rondreis door Italië

Italië kent vele cultuur schatten die het bezoeken waard zijn tijdens een individuele rondreis. Italië is een land met een rijke geschiedenis, kunst en schitterende monumenten. Maak een mooie individuele rond door Italië en kom langs de mooiste plekken die dit land te bieden heeft. Twijfelt u door al deze bijzondere plekken in Italië hoe uw reis er uit moet komen te zien? Bij Vámonos Travels hebben ze diverse inspiratiereizen samengesteld, zodat u een indruk krijgt van de vele mogelijkheden. Een van deze reizen gaat naar het prachtige Sicilië. Op dit eiland zijn de sporen van de Grieken, de Noormannen en de Romeinen nog volop te vinden. Daarnaast is het een mooi groen land met gezellige stadjes en fijne stranden met een azuurblauwe zee.

Ontdek de Spaanse cultuur

Ook kunt u bij Vámonos Travels een individuele rondreis boeken naar Spanje. Tijdens een rondreis door Spanje ontdekt u de rijke Spaanse cultuur, tropische costa’s en maakt u kennis met ongerepte natuurgebieden tijdens het wandelen. Kortom, Spanje is een zeer divers land dat veel te bieden heeft. Een plek die u niet mag missen is de regio Andalusië waar Sevilla de hoofdstad van is. Deze Spaanse streek is beroemd vanwege de talloze historisch interessante steden. Na een bezoek van diverse bijzondere plekken, komt u steeds weer terug in uw Parador. Paradores zijn luxueuze staatshotels, gelegen op mooie plaatsen en in oude gebouwen zoals een oud kasteel, haciënda of klooster.

Plan uw reis bij deze specialist.

Doe inspiratie op bij Vámonos Travels bij een van hun voorbeeldreizen of vraag een van de medewerkers naar de mogelijkheden. Zo is het bij deze specialist tevens mogelijk om zelf uw individuele rondreis door Spanje of Italië samen te stellen. Hier kunt u geheel vrijblijvend een offerte voor aanvragen. De vriendelijke medewerkers van deze specialist helpen u graag bij het maken van uw droomreis.