Picklebal
Image default
Woningen

Een makelaarskantoor dat zich bezighoudt met de aan- en verkoop van het eigendomEen makelaarskantoor dat zich bezighoudt met de aan- en verkoop van huizen, villa’s, landelijke boerderijen, prestigieuze appartementen, percelen, commerciële, industriële of agrarische ondernemingen, agrotoeristische objecten. We hebben onroerend goed aanbiedingen in de hele regio. Bekijk onze vastgoedaanbiedingen, foto’s en de belangrijkste kenmerken van elk gebouw. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Ons makelaarskantoor biedt een volledig scala aan onroerendgoed-, juridische en adviesdiensten met betrekking tot nieuw en SECUNDAIR onroerend goed. Selectie van onroerend goed voor verschillende behoeften van de klant en voor recreatie.
Wij, als professioneel makelaarskantoor, werken al meer dan 15 jaar en helpen u bij het uitvoeren van eventuele vastgoedtransacties. Onder onze diensten:
– Verkoop van appartementen in nieuwbouw
– Aankoop en verkoop van onroerend goed op de secundaire markt
– Taxatie van onroerend goed
– Registratie van een hypotheek
– Volledige juridische ondersteuning van de transactie. Door samen te werken met ons bureau kunt u een appartement of huis van uw dromen vinden!

 

 

 

Appartement te koop

 

 

 

https://be.propenda.com/