Picklebal
Image default
Vervoer en transport

De Prins Taxi, voor uw taxibus in Eindhoven

Op zoek naar een taxibus in Eindhoven? De Prins Taxi opereert in Eindhoven en omgeving. Heeft u een uitje voor collega’s gepland maar weet u niet goed hoe u iedereen op een geregelde manier naar de feestlocatie kan krijgen? Dan belt u De Prins Taxi! Heeft u een zakenrelatie die van een Europees vliegveld gehaald moet worden en in alle comfort naar u toegebracht moet worden? Belt u De Prins Taxi, dan hoeft u voor een taxibus Eindhoven niet uit! Voor een taxibus in Eindhoven bent u zowel als particulier als zakelijke klant aan het goede adres bij dit betrouwbare taxibedrijf. Er zijn zowel auto’s als bussen én speciaal vervoer beschikbaar. Als u reserveert kunt u gebruik maken van de meest voordelige tarieven.

De Prins Taxi: hoe en wat?

Er zijn verschillende vaste standplaatsen in Eindhoven waar u De Prins Taxi standaard kunt vinden. Bij Eindhoven Airport, Eindhoven Centraal Station, Eindhoven Stratumseind en Veldhoven zijn deze vaste standplaatsen. Op zoek naar een taxibus in Eindhoven? Dan doet u er dus goed aan om naar dit verzamelpunt te komen. Liever een reservatie? Dat kan natuurlijk ook! Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het mogelijk om een rit bij De Prins Taxi te reserveren. Vaak gebeurt dit voor vervoer van- en naar (Europese) luchthavens. Als u een bedrijf bent kunnen de chauffeurs met een naambord uw zakelijke contacten opwachten en naar de plaats van bestemming rijden. Er zijn verschillende vaste en scherpe tarieven voor gereserveerde ritten.

Wat zijn de opties?

Naast vliegvervoer voor zowel de particulier als zakelijke klant zijn er natuurlijk ook andere opties. U kan bijvoorbeeld vragen naar een taxibus geschikt voor zieken- of rolstoelvervoer. De taxibussen en auto’s zijn speciaal voor dit vervoer aangepast en de chauffeurs hebben een speciale opleiding gevolgd. Daarbij wordt u met deze medische ritjes geholpen alles in orde te maken met uw verzekeraar. Ook is er voor de liefhebber een discobus! Heeft u iets te vieren of wilt u alvast in de feeststemming komen? Dan bent u bij De Prins Taxi aan het goede adres. De discobus is een speciale taxibus met extra geluidsboxen en discolichten. U kunt dan met vrienden of collega’s zelf de muziek draaien en alvast in stemming komen voor een leuk avondje uit. Dat is nog eens wat anders dan een normaal taxiritje!

https://deprinstaxi.nl/