Picklebal
Image default
Aanbiedingen

Hoger in Google met Traffic Today: hoe gaat dat precies?

Hoger in Google met Traffic Today: hoe gaat dat precies?

Met een hoge positie in Google bereik jij je doelgroep, dat weet ondertussen iedereen. Maar, hoe je deze positie verovert, is voor veel mensen nog een vraag. Wanneer jij ervoor kiest om hoger in Google met Traffic Today te geraken, kies je voor een partner die wél weet waar te beginnen en hoe je vanaf daar werkt. Hun werkwijze ziet er als volg uit! 

 

Stap 1: Analyse

Traffic Today begint altijd met een 0-meting. Er kan wel heel snel begonnen worden met hard werk, maar hoe werkt dit zonder te weten wat de huidige situatie is. Zo wordt er gekeken naar welke werkzaamheden jijzelf al hebt uitgevoerd, maar ook naar wat je doelgroep precies wil en hoe jouw concurrenten hierop inspringen. 

 

Stap 2: Strategie

Met de verzamelde gegevens van stap 1, is stap 2 een logisch vervolg. Je weet nu waar jij staat, waar je concurrenten staan en hoe je doelgroep bereikt wil worden. Met een strategie spring je hierop in: de gegevens zet je om in een plan, waarin jouw doelstellingen staan en hoe je deze gaat bereiken.

 

Stap 3: Uitvoering

Veel bedrijven beginnen gelijk met deze stap. We begrijpen het: de uitvoerende stap is de leukste stap, en de stap waar je resultaten gaat zien. Maar, die resultaten zullen niet succesvol zijn zonder stap 1 en 2. Om hoger in Google te komen, zijn er veel diensten die er ingezet kunnen worden. Zo is SEO een logische keuze, maar kun je met Google Ads en linkbuilding ook een leuke positie veroveren. In de uitvoerende stap wordt ervoor gezorgd dat de aangewezen diensten ook succesvol worden gerealiseerd: zo worden er pakkende teksten geschreven, aantrekkelijke advertenties gemaakt en slimme slogans. Alles conform de factoren van Google!

 

Stap 4: Meten en aanpassen

Je speelt met Google een continu spel: je positie hierin staat nooit vast. Wanneer je de uitvoerende stap doorlopen hebt, is het tijd om te kijken wat het resultaat hiervan was. Met de juiste tools meet jij het succes van je aanpassingen. Valt dit succes tegen, dan creëer je ook de basis om direct nieuwe aanpassingen door te voeren. 

 

Traffic Today

Wil jij bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen, dan weet je ondertussen wat je moet doen. Ga naar www.traffictoday.nl en neem gelijk contact met ze op! 

 

http://www.traffictoday.nl