Picklebal
Image default
Dienstverlening

Letselschade claimen

Als u lichamelijke schade heeft opgelopen door toedoen van iemand anders, dan wilt u hiervoor op zijn minst een financiële compensatie. Het oplopen van letselschade kan verstrekkende gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Zeker als u bijvoorbeeld niet meer in staat bent om te werken. Om de compensatie te krijgen die u wenst, kunt u het beste de hulp inschakelen van een letselschade advocaat. Deze kan op professionele en effectieve wijze de letselschade claimen bij de andere partij. Thomas van Dijk is een ervaren letselschade advocaat die uw zaak grondig aanpakt en het gewenste resultaat zal behalen.

Thomas van Dijk LSA advocaat

Voor een LSA advocaat in de omgeving van Den Haag bent u bij Thomas van Dijk aan het juiste adres. Letselschade advocaat Van Dijk voert zijn vak al jarenlang uit met veel toewijding. Vanuit zijn kantoor in Zoetermeer heeft hij al vele slachtoffers geholpen met het claimen van letselschade. Van Dijk heeft zich toegelegd op letselschade veroorzaakt door ongelukken in het verkeer en op het werk, medische fouten en whiplash. Door elke zaak uitgebreid te onderzoeken en goed voor te bereiden, kunnen de beste resultaten worden behaald. Daarbij houdt Van Dijk altijd rekening met uw wensen en situatie.

Kosten letselschade advocaat

Om te weten te komen wat letselschade advocaat Van Dijk voor u kan betekenen, kunt u eerst een vrijblijvend gesprek aanvragen waarvoor u niets hoeft te betalen. Als al vastgesteld is wie er aansprakelijk kan worden gesteld, dan zijn er in principe geen extra kosten voor u. Moet er nog wel onderzoek worden gedaan naar de aansprakelijkheid, dan komt u in bepaalde gevallen in aanmerking voor rechtsbijstand om de kosten letselschade advocaat grotendeels te dekken. U hoeft dan zelf nog maar een klein bedrag te betalen. Bovendien komt u bij Van Dijk advocaten nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Alles wordt van tevoren besproken en vastgelegd.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl