Picklebal
Image default
Dienstverlening

Vergaderruimte Amsterdam Zuid

Het doel van een vergadering is vaak het delen van informatie of het nemen van een beslissingen. Vergaderen met collega’s lijkt niet altijd noodzakelijk maar is wel degelijk bevorderlijk voor het effectief samenwerken. Een veel voorkomend probleem is dat bedrijven vergaderingen zien als een tijdrovende afspraak en niet bereid zijn hierin te investeren. Dit is zonde omdat zonder overleg of afstemming vaak ontstaan of werk blijft liggen. Het is daarom belangrijk dat u regelmatig vergaderingen houdt over lopende zaken binnen uw bedrijf of team.

Inspiratie volop! 

Een externe locatie is goed voor nieuwe inzichten en inspiratie. Wanneer u kiest voor een externe locatie is dit goed voor nieuwe inzichten en zorgt voor inspiratie. Dit komt doordat u dagelijks in dezelfde omgeving werkt en hierdoor uw zenuwen geen nieuwe prikkels ontvangen. Wanneer u kiest voor een inspirerende omgeving, triggert u bij uw deelnemers prikkels en zullen er nieuwe inzichten ontstaan. Daarnaast heeft het vergaderen buiten het kantoor nog andere voordelen. Zo wordt alles voor u geregeld en kunt u zich bezighouden met de agendapunten. Op een externe locatie kunnen er ook teambuilding activiteiten worden georganiseerd. Organiseer na de vergadering een workshop en sla twee vliegen in een klap. Kies bijvoorbeeld voor een workshop met passende activiteiten die aansluiten op uw agendapunten. Dit is zowel goed ter ondersteuning van uw vergadering als voor de teambuilding.

Een passende vergaderruimte in Amsterdam vinden die geschikt is voor zowel het houden van een vergadering als het geven van een workshop, is niet altijd even makkelijk. U heeft hiervoor professionele apparatuur en faciliteiten nodig. Een locatie moet niet alleen beschikken over de juiste faciliteiten maar de inrichting speelt ook een grote rol. De opstelling van uw zaal, de belichting en het interieur zijn bijvoorbeeld bepalend voor de sfeer van uw vergadering.

Uitzicht over de Amstel

Laat u verrassen door de inspirerende vergaderlocaties van Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Vanuit de vergaderruimtes heeft u prachtig uitzicht over de Amstel en de zalen beschikken over veel daglicht. Door het ruime aanbod van zalen, kunt u met een groot als klein gezelschap vergaderen. Iedere zaal heeft unieke kenmerken en beschikt over luxe faciliteiten zoals een lcd-presentatiescherm en een ClickShare draadloos presentatiesysteem. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden om uw vergadering in te richten. Denk hierbij aan een vergaderarrangement of de bijzondere break-out ruimtes. Kortom, Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is een ideale locatie om uw vergadering te houden.

 Zaal voor event of feest?

Heeft u interesse in <a”title=”zaalverhuur in Amsterdam” href=”https://www.vandervalkamsterdam.com/zaalverhuur-amsterdam”>zaalverhuur in Amsterdam? Neem dan contact op met het enthousiaste en ervaren salesteam van Van der Valk Amsterdam-Amstel op het nummer 020 80 01 100 of u kunt mailen naar www. vandervalkamsterdam. com.

https://www.vandervalkamsterdam.com/