Picklebal
Image default
Auto’s en Motoren

Binnen een mum van tijd is uw autoschade hersteld als u langsgaat bij de autogarage in Maastricht

Bij een specialist als WellColl Groep wordt er alleen gebruikgemaakt van de modernste reparatietechnieken. Zo wordt uw autoschade op de juiste manier hersteld in de omgeving van Maastricht. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd. 

Heeft u autoschade aan de ruiten van uw auto? Kom langs bij de specialist in de regio Maastricht

Als u langsgaat bij een specialist, profiteert u altijd van een uitstekende service. Heeft u autoschade opgelopen in Maastricht? Dan doet WellColl Groep er alles aan om u snel van dienst te zijn. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt. 

Niet alleen voor herstel van autoschade komt u naar de specialist in de regio Maastricht

Wist u dat u ook met een caravan of camper gewoon terechtkunt bij een autogarage? Als u op vakantie bent geweest en u heeft schade opgelopen aan uw voertuig, gaat u gewoon langs bij de specialist. Er is een expert in de regio Maastricht die zich niet alleen bezighoudt met autoschade herstel. Kom naar de specialisten van WellColl Groep in de regio Maastricht, die schade aan uw caravan of camper na een ongeluk of onweersbui vakkundig herstellen. Hierna ziet uw caravan of camper er weer uit als nieuw. En is er schade ontstaan aan uw stacaravan? Dan komen de monteurs van WellColl Groep zelfs langs op de camping om de schade te herstellen!