Picklebal
Image default
Dienstverlening

Cursus systemisch werken

Heb je behoefte aan meer zelfkennis, zodat duidelijk wordt op welke punten je jezelf zou kunnen verbeteren? Jouw gedrag en reacties op bepaalde situaties komen ergens vandaan. Je denkt er vaak niet heel erg bij na, omdat het voortkomt uit patronen die ontstaan zijn in je kindertijd. Als je dingen wilt veranderen in je leven, dan zul je je hier bewust van moeten worden. Met een cursus systemisch werken van de 1e Verdieping, leer je waarom je bepaalde dingen doet, waarom je vastloopt en hoe je hier verandering in kunt brengen.

1e Verdieping trainingen

Bij opleidingsinstituut de 1e Verdieping zijn we gespecialiseerd in alles wat met NLP te maken heeft. We bieden verschillende opleidingen en trainingen aan op dit gebied. Of je nu verder wilt komen in je werk, een betere partner wilt zijn, of wil groeien op andere vlakken, bij de 1e Verdieping zit je goed. Wij leren je op een andere manier naar je eigen gedrag en gedachten te kijken. Dit helpt je om constructief te werken aan je doelen, zonder de obstakels die je normaal gesproken tegenhouden. Als je niet precies weet welke opleiding het meest geschikt is voor jou, dan kun je altijd contact opnemen of langskomen voor een persoonlijk gesprek.

NLP trainer worden

Heb je alle principes van NLP onder de knie en wil je graag zelf aan de slag als NLP trainer? Dan kun je ook hiervoor terecht bij de 1e Verdieping. Als je bij ons de cursus Meesterlijk trainen en de NLP master practitioner hebt gevolgd, dan kunnen wij jou alle kneepjes van het trainersvak leren. Tijdens deze training zal nog meer verdieping in het onderwerp plaatsvinden. Je werkt verder aan je eigen ontwikkeling en daarnaast krijg je alle handvatten mee om een goede NLP training op te zetten. Ook zal uiteraard aandacht worden besteed aan jouw leiderschapsvaardigheden.

https://www.1e-verdieping.nl/