Picklebal
Image default
Sport

Geniet meer van het sportvissen met Fox beetmelders

Als u tijdens het sportvissen Fox beetmelders gebruikt maakt u het zichzelf extra makkelijk. Een Fox beetmelder geeft een seintje op het moment dat de dobber van uw vislijn onder water verdwijnt. Zo hoeft u dus niet constant de dobber in de gaten te houden en kunt u het sportvissen bijvoorbeeld combineren met lezen of lekker een dutje doen in de zon. De beetmelder geeft een audiosignaal en werkt ook met lampjes op de ontvanger. U wordt dus direct gewaarschuwd als u beet heeft. U kunt deze handige Fox hengelsport beetmelders ook gebruiken met meerdere lijnen tegelijk. De ontvanger kan namelijk het signaal van verschillende ontvangers detecteren en u waarschuwen als een vis in het aas heeft gehapt.

Gebruik de beste hengelsport accessoires voor uw hobby

Met Fox hengelsport artikelen haalt u het beste in huis op het gebied van sportvissen. U kunt een complete hengelsport uitrusting samenstellen van dit bekende merk. Er zijn hengels, haken, foedralen en opbergmateriaal voor uw visuitrusting. U betaalt hiervoor altijd een aantrekkelijke prijs terwijl u spullen koopt waar u vele jaren plezier van heeft. Zowel beginnende sportvissers als meer ervaren hengelsportliefhebbers zijn dan ook erg enthousiast over dit merk.

Betaal de scherpste prijs voor uw hengelsportuitrusting

Wilt u een nieuwe hengelsport uitrusting aanschaffen of wilt u uw bestaande set uitbreiden? Kijk dan voor Fox hengelsport artikelen eens bij Eurotackle. Deze goed gesorteerde hengelsportwinkel biedt een zeer uitgebreid assortiment, niet alleen van Fox maar uiteraard ook van alle andere bekende merken. De Fox beetmelders maken uiteraard ook onderdeel uit van het assortiment. U kunt uw bestelling direct online doorgeven en ontvangt de artikelen doorgaans binnen één tot twee werkdagen in huis. Twijfelt u over uw keuze dan kunt u voor deskundig advies contact opnemen met de klantenservice. Winkelt u liever in een gewone winkel? Dan kunt u terecht bij één van de verschillende vestigingen in Nederland.