Picklebal
Image default
Dienstverlening

Slagen binnen 1 dag in Den haag

Wil jij niets liever dan in je eigen auto rondrijden in Den Haag? Ben je al met je rijlessen begonnen maar moet je je theorie examen nog halen voordat je aan je praktijkexamen mag beginnen? Veel mensen zien erg op tegen het theorie examen. Daarom hebben wij van Gelijk Geslaagd een fantastische eendaagse cursus ontwikkeld. Slaag binnen 1 dag voor je theorie voor auto Den Haag. Je hoeft dus niet meer wekenlang te leren en blokken uit dikke boeken. Gewoon binnen 1 dag geslaagd, hoe fijn is dat!

Unieke theorie cursus

Bij Gelijk Geslaagd hebben we een unieke cursus ontwikkeld. De cursus is bewezen zeer doeltreffend. We werken in een groep, want samen leren werkt beter. Je hebt steun aan elkaar, je kan elkaar helpen en het is wel zo gezellig. Bij onze cursus werken we niet uit boeken. Uit ervaring blijkt dat veel mensen het lastig vinden om een saai en dik boek uit hun hoofd te leren. Daarom gaan wij anders te werk. Bij Gelijk Geslaagd wordt er les gegeven door een zeer ervaren docent die geheel op de hoogte is van alle regels. De docent is ook een praktijkman, ze weten zelf precies hoe het verkeer tegenwoordig is en waar je extra op moet letten. Er wordt onder andere geoefend met eerdere examens van het CBR, hierdoor weet je ook al goed wat je kunt verwachten bij je eigen examen. Doordat je de cursus en je examen op dezelfde dag doet, zit de geleerde stof nog lekker vers in je geheugen. In de ochtend geven we de cursus, in de middag doe je je examen bij het CBR. Ons slagingspercentage is 100%!

Schrijf je in bij Gelijk Geslaagd

Wil jij ook je theorie examen binnen 1 dag halen? Volg dan onze Gelijk Geslaagd theoriecursus! Succes verzekerd! Neem een kijkje op onze website en zie hoeveel cursisten jou zijn voor gegaan en zijn geslaagd in 1 dag. Wij geven de cursus in verschillende steden, je hoeft dus nooit ver te reizen. Schrijf je vandaag nog in!

https://www.gelijkgeslaagd.com/