Picklebal
Image default
Dienstverlening

Hoe zet je mobile inspections in?

Mobile inspections biedt veel mogelijkheden voor je bedrijf. Deze mogelijkheden moeten uiteraard goed benut worden en kunnen ook benut worden door zowel grote als kleine fabrieken. Door mobile inspections in te zetten, maak je het mogelijk voor je werknemers om digitale checklist te maken. Deze checklist, bepaalde procedures of andere informatie kunnen ze dan met elkaar delen. Door de mobile inspections in te zetten in je fabriek kan het leven van je operators stukken makkelijker worden. Zo wordt het werk wat operators uitvoeren stukken efficiënter uitgevoerd en hebben ze nog tijd om andere taken uit te voeren. In deze blog gaan we jee meer vertellen over mobile inspections en hoe operators deze kunnen inzetten om efficiënter te werken.

De applicatie

Je kan via verschillende bedrijven een mobile inspections applicatie verkrijgen. Een van deze bedrijven is EZ-factory. De applicatie van EZ-factory zorgt ervoor dat je operators veiliger en efficiënter te werk kunnen gaan. Door de applicatie heeft je bedrijf alles op een centrale plek staan en kunnen de operators alles snel en eenvoudig vinden. Dit zorgt ervoor dat problemen makkelijker en sneller opgelost kunnen worden en hierdoor wordt ook de werkomgeving verbeterd. Hieronder lees je meer over de applicatie.

De mobile inspections applicatie

Hierboven kon je al lezen dat EZ-factory deze applicatie aanbiedt, maar wat staat er nu precies in en wat kan je ermee?

  • Je kan door allerlei audits in de applicatie de veiligheid van je medewerkers garanderen
  • Omdat alles centraal staat en de werknemers alles snel en eenvoudig kunnen vinden zal de efficiëntie ook verhoogt worden.
  • Door de applicatie zal alles visueel worden en alles duidelijk maken voor de werknemers. Door deze visualisatie en duidelijkheid zal de kwaliteit ook geoptimaliseerd worden.

https://ezfactory.nl/en/mobile-inspections-app/