Picklebal
Image default
Auto’s en Motoren

Liefhebbers van VW classics zitten goed bij Paruzzi

Ben jij de trotse eigenaar van een Volkswagen Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia of Kübel? Op www. paruzzi .com vind je ieder onderdeel en elke accessoire die je nodig hebt. Denk aan VW Kever oldtimer onderdelen als bumpers, bouten, ramen, uitlaten, deuren en claxons: ze staan allemaal overzichtelijk gerangschikt in de online Paruzzi shop.

Bijna ieder onderdeel te krijgen!

De complete collectie is ingedeeld in rubrieken. Daarmee kun je stapsgewijs zoeken. Het is ook mogelijk de zoekbalk te gebruiken en zo direct bij een specifiek item uit te komen. De geschiedenis van Paruzzi gaat terug naar 1989. Het jaar ook waarin het Oostblok uiteen begint te vallen, de PTT wordt geprivatiseerd, de Tour de France gewonnen wordt door Greg LeMond, het Internationaal Verdrag van de Rechten van het Kind gaat gelden, de film Indiana Jones and the Last Crusade uitkomt en Camilo José Cela uit Spanje de Nobelprijs voor de Literatuur in ontvangst neemt. Terug naar Yerseke, naar Wim de Keijzer en Evert Poelman. Samen zorgen zij voor de oprichting van Paruzzi Classic VW Supplies. Wim ontfermt zich over de klanten. Evert is inkoper en product manager. In al die jaren hebben Volkswagen-fans van de hele wereld Paruzzi weten te vinden.

De meeste zaken worden nog steeds gedaan in Nederland en België. Aanvankelijk werden veel parts voor de Kever, Karmann Ghia, VW Type 3, Type 4 en de VW Bus of type 181 verkocht. De afgelopen jaren is geïnvesteerd in het uitbreiden van het onderdelenassortiment voor de derde generatie bus: de T25 of T3 Bus.

Ruime voorraad

Paruzzi vertegenwoordigt meer dan 250 merken. In de meeste gevallen gaat het om fabrikanten die een directe relatie met Volkswagen hadden of hebben. Tegelijkertijd vind je op paruzzi.com ook reproducties van high performance items. Bij ieder afzonderlijk onderdeel staat de merknaam vermeld.

Ook zie je in één oogopslag hoeveel er nog op voorraad zijn. De spullen worden via PostNL verstuurd. Als je voor 15.00 uur bestelt, is de aflevering de volgende werkdag. Overigens kun je een en ander ook op een ander adres laten bezorgen. Op je werk of een tijdelijk vakantieadres bijvoorbeeld.

https://www.paruzzi.com/nl/