Picklebal
Image default
Zorg

Zorgverzekering buitenland

Gaat u op vakantie naar het buitenland en wilt u zeker weten dat u daar goed verzekerd bent voor zorg? Of gaat u speciaal naar het buitenland om bepaalde zorg te kunnen ontvangen? Kijk dan eerst welke voorwaarden er gelden voor de vergoeding van zorg in het buitenland. Noodzakelijke medische zorg wordt meestal vergoed in het buitenland als deze zorg in Nederland ook valt onder de dekking van de basisverzekering. Voor aanvullende verzekeringen geldt dat het moet gaan om spoedeisende zorg die niet kan wachten tot u weer terug bent in Nederland.

Planbare zorg in het buitenland

Gaat u voor een specifieke behandeling naar het buitenland, bijvoorbeeld omdat in Nederland de wachtlijsten te lang zijn, of omdat deze behandeling in het buitenland goedkoper is? We noemen dit planbare zorg en u kunt dit in bepaalde gevallen (deels) vergoed krijgen. Neem altijd eerst contact op met uw ziektekostenverzekeraar, zodat deze kan beoordelen of uw situatie aan de eisen voldoet. Ook het land waar u de zorg ontvangt is van invloed op de vergoeding die u krijgt. Meer informatie over een zorgverzekering buitenland kunt u vinden op de website van zorgverzekeraar Salland.

Ziektekostenverzekeraar Salland

Ziektekostenverzekeraar Salland is er speciaal voor iedereen die woont in de gelijknamige regio. Salland is als regionale zorgverzekeraar kleinschalig en daardoor erg persoonlijk. Bij ons kunt u terecht voor een zorgverzekering met een eerlijke maandelijkse premie. Iedereen betaalt dezelfde premie, ongeacht uw leeftijd of gezondheid. Dat vinden we wel zo eerlijk. Daarbij bieden we een ruime keuze in aanvullende- en tandartsverzekeringen. U kunt bij ons zo een zorgverzekering op maat afsluiten. Weet u niet welke zorgverzekering in uw situatie het beste past? Neem dan gerust contact op zodat we u kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

https://www.salland.nl/